2026 48. kitabı
Öncelikle kitabın Reverse Harem içerdiğini belirtmekle başlamalıyım. Ben trope bilgisiyle başladığım için çok şaşırmadım. Tabii diğer kitapların spoilerlerini yedim. 1 gün içerisinde bitirdim yazarın yazım dili baya günlük sizi yormuyor. Cecilia 1 yıllık bir süre için babasının yanına taşınıp onun fabrikasında çalışmak zorundadır. Fabrikadaki ilk gününde Sean adlı yakışıklıyla tanışır ve evindeki partiye katılır. Sean ev arkadaşı olan Dominic’le ilk tanışmalarında yıldızları çatışmaya başlar. Sean’la ilişkileri ilerledikçe onu sırlarını sorgulamaya başlar ve ona karşı hislerini. Hem Sean’ı hem Dominic’i sevebilir miydi? Tabii ki bizim çocuklar bu konuda BAYA açık görüşlü. Her şey yolunda giderken kızın bir seçim yapması gerekir bu yolda Kuzgun Kardeşliğine girecek midir? SPOILLERR!!! Ya Dominic ve Sean siz iki salaksınız… Sean’ın başta Cee’yi yakın olmak için kullandığını sonra aşık olduğunu duymak çok üzücüydü. Ve Dom’un sırf onu korumak için bile olsa parti de yaptığı şey çok alçakçaydı. Yazarı da tebrik etmek gerek her şarkıyı nasıl böyle cuk diye oturtmuş. Serinin sonunda gelen adam Tobias mı? Üff Dominic’in öleceğini öğrendiğim için bütün heveslerim yandı bitti kül oldu. Seriyi kısa sürede tamamlarım.
SürüKate Stewart · Olimpos Yayınları · 2023456 okunma