Selam ;
Kitabı çok uzun süre elimde süründürdüğüm için bu zmna kadar beklemişti. 4 Saatimi aldı okumam sksjshsjssj. Biraz pskopatça biliyorum zaten çıtır çerez bir kitaptı. Adeline'ı Avlamak bu serinin yan kitabı gibiydi ama son bölüme kadar seriyle ilgili bişi yoktu. Yani ben öyle sanıyordum. Kitap ztn ortak olayları anlatıyor. Kaçırılma taciz vs. Bu kitapta da ordan kaçan ve kendine yeni bir kimlik oluşturan molly okuyoruz.
Hikayede en sevdiğim kısım kardeşiyle olan ilişkisiydi keşke daha derin yazılsaydı. Birde Cage olan ilişkisi baştaki hali çok yazlımak için yazılmış gibiyidi daha derin olsun isterdim.
Şimdi bu yazarın kitapları rahatsız edici ve tetikleyici gerçkten ona göre okumanızı tavsiye ederim :)
Ben adeline serisinin ilk kitabını çok sevmiştim böyle gizemli havasını tabi konusunu değil. O kitapta da bazı şeyler abartıydı ama ikinci kitabı henüz okumadığım için burda ki yan kitap olayını son bölüme kadar anlamamıştım. Yani siz sırayla okursanız anlarsınız neyse sjshshshsn.
Kitap bundan sonra devam ediyormu bilmiyorum yada ikinci kitapta neler oluyor bilmiyorum ama sonu beni merakta bıraktı. Yeni kitabı çıksa alır okurum muhtemelen. Ama dediğim gibi rahatsız olacaklar okumasın çünkü içerik gerçekten fenasall.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum beğenerek destek olablrsiniz :) <3
Xoxoxoevrennn :)