Bu neydi böyle ya? Bir günde bitirdim o kadar heyecanlı ve kalp kırıcıydı. Kızım sonunda Tobias’la tanışır namı diğer Fransız. Sean ve Dom’un terk etmek zorunda kalmasıyla tamamen bir çöküşe girmiş durumdadır. Ve tüm bunların suçlusu olan Tobias’tan hırsını çıkaramıyordur. Ama gerçek aşk sizi hiç beklemediğin yerden vurur değil mi! Babasının ve kendisinin bir numaralı düşmanı olan Tobias’la birbirlerine aşık olurlar. Dom’la Sean’ın dönmesiyle Cecilia kendini bir çıkmazda ve yine yapayalnız bulur. Bu kitapta hem geçmişi hemde bugünü okuyoruz SPOILER!!??? Dom’un sırf onu korumak için ölmesi… Ve ölürken bile abisiyle Cee’nin mutlu olmasını istemesi dayanamıyorum… Tobias’la olan aşkı bizi yerden yere vuruyor taa ki yine o zorunlu ayrılık gelene kadar. Cee onun için savaşmayı geri döner. Babasının aslında çok daha farklı biri olduğunu öğrenir. Sonunda ikisinin yine bir arada olması beni çok sevindirdi. Sean’ın Tessa’yla evlenmesini sinir oldum. Tobias ve Aliccia ne alakaydı o yüzden. 1 puan kırdım.