2026 27. kitabı
Okunma: 19 Mart 2026 01:58
Selamlarrr Bugün sizlere bir devam kitabıyla geldim. İlk kitabın çıkmasının ardından bayağı bekledik biz bu devam kitabını. Ben dram okuruyum arkadaşlar o yüzden inanılmaz tatmin etti bu seri beni. Ama özellikle bu, yani ikinci kitabı daha çok sevdim ben. Seri tam kararında bitirilmiş bence ne bir uzatma, ne bir gereksiz ayrıntı vardı. Enfestiiiii Gelelim serimizin devam kitabında az buçuk neler yaşandığına; Bildiğiniz üzere ilk kitabın finalinde Narin kaçırılmış ve kaçırıldığı yerde yıllar önce öldü bildiği babasının yaşadığını öğrenmiştir. Hakan karısını bulmaya çalışırken, Narin ise hem şehit düşen kocasının yaşadığını, hemde babasının yaşadığını sindirmeye çalışır. Ve bu durum onun psikolojisini sarsar. Özellikle kurtarıldıktan sonra tam bir rüya aleminde olduğunu düşünür ve yaşadıklarını reddeder.(ne çekti Narin kızım ya kıyamam) Aldığı psikolojik destek ile biraz da olsa toparlamaya başlar. Ve artık zaman onların zamanıdır. Dört yıl da kaçırdıkları tüm aile bağlarını daha sağlam bir şekilde kuracaklardır. Özellikle bu kitapta Hakan' dan okuduğumuz bölümlere mest oldum. Onun karısına olan sevdası >>>>> Normalde bu tarz kitaplarda çok fazla çocuk karakterleri sevemiyorum ben fakat bu kitapta ikizler öyle tatlıydı ki mıncırma isteği duydum resmen. Çiftimiz yıllar sonra aile olmaya çalışırken Hakan' ı istihbarata girmek zorunda bırakan görevde de son noktaya gelmişizdir. İçeride ki hainler, başımıza gelecek olan olaylar ile kitabın olay döngüsü asla bitmedi. Gerçekten çok severek okudum. Özellikle yan karakterlerine eriyorum bu kitabın. Keşke Halit ve Hilal ikilisinden daha fazla sahne okusaydık diyorum ama hâlâ. Keza ben, yazarın Barlas' a ayrı bir kitap yazmasını çok isterim adam karizmanın vücut bulmuş haliydi bu kitapta.İlk kitaptan daha çok duygulandım ben bu kitapta. Özellikle Hakan' ın annesi ile yaşadığı anlarda kalbim cız etti. Ama acısıyla tatlısıyla mutlu bir sona ilerledik. Bayıla bayıla okudum. İkinci şans, ve askeri kurgu harmanı olan bu kurguyu kaçırmayın derim. Şimdiden Hepinize Keyifli Okumalar Diliyorum
Gölgesiz Cilt - 2Sibel Akcan · Pukka Yayınları · 202547 okunma