Aldatmayan erkek yoktur, bu yüzden evlilik no :)
“Benim kabullenemediğim şey ihanet.”
··1 alıntı·
12,3bin Gösterim
Genelleme yapmak doğru değil tabi. Kadın olsun erkek olsun herkes kendine yakışanı yapar. Kadınların da sütten çıkma ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. Tabi kendini bilen hanımefendiler hariç, bu yüzden evlilik ( doğru aday olması şartıyla) Yes :)✅☕️
Erkek tek başına değilse aldatmayan kadın da mı yok yani? :) Siz de dahil oldunuz. Aldatmak sadece fiziksel değil, göz, zihin, düşünce ile de yapılır. Haberiniz olmaz yani. :)
Kesinlikle var haklısınız kadınlarda artık maalesef böyle. Toplumda ciddi bir ahlak çürümesi var ve aldatmak sadece fiziksel olmaz katılıyorum 🌸
1 yanıtı göster
Böyle genellemeler gerçekten hastalıklı genellemer.
Önceki 1 yanıtı göster
@melancholyn Hiçbir insanın tek tek neler düşündüğünü ve aklından neler geçtiğini asla bilemeyiz. Bunun gibi tümevarımlar gerçekten çok sağlıksızdır bu yüzden. Genelde incelerken her zaman önermemizi destekleyen örneklere odaklanırız ve resmin tamamını gözden kaçırırız. Erkekler bir kolektif bilinç değildir ve dolayısıyla herkesin kendi içinde değer yargıları farklılık gösterir. Yukarıdaki cümle "Tüm kadınlar araba kullanamıyor, onlara ehliyet vermeyelim." cümlesiyle aynı kıymete sahiptir.
10 yanıtı göster
Benden duymuş olmayın da, evlilikler ihanetten ziyade değersizlikten bitiyor 🥲
İhanet bi evliliği nasıl bitirmez ? Bence ihanete ek olarak değersizlik, bencillik, bir takım kişilik bozuklukları vs bunları da ekleyelim ki daha doğru olsun tanımımız :)
Hayır,ben sevdiğimi aldatmam . Feminizim adı altında erkek düşmanlığına yeter
Dünyada her türden ve çeşitten erkek var. Emin ol istediğinden fazlasını taşıyabilecek kudretli ve sadık erkekler var. neyi nerede aradığınıza dikkat edin. Yer ve mekan önemli, siz nasıl düşünürseniz onu çekersiniz . Bence sizde de sorun olabilir. Seçim ve karar sizin elinizdedir
Önceki 1 yanıtı göster
Çatlamışduvardakiçiçek
Çatlamışduvardakiçiçek
Herkes yanılıyor, hepimiz yaşadığımız sürece bir yerlerde yanılacağız. Fazla anlam yüklemeyin, bir pozitif özellik karşısına negatif özellik ekleyin. Maalesef her yönü ile iyi olan biri olmayacak, taşıyabileceğiniz negatif özelliklerden başlayın. Size uyan, sizin gibi olanı siz arasanız, bulamazsınız. Bulsanız bile fark edemezsiniz. Doğru diye bir şey yok, Yanılan da belki yanıltmıştır.