·752 syf.····Okunma: 19 Mart 2026 21:54 ABSOLUTE CINEMA
Allahım harikaydı!!!! Ne diyebileceğimi bile bilmiyorum KİTABIN İKİNCİ YARISI ABİ O NEDİR???
Rand'ın kişiliği hakkında yazılmış en iyi bölümler bu kitaptaydı SONUNDA GÖZLERİNİ AÇTIN BİRTANEM NUR TANEM, ki Egwene de Rand'e paralel MÜKEMMEL bir karakter gelişimi gösteriyor. SEANCHAN VE KULE HAKKINDA KONUŞMUYORUM BİLE yani şu kitapta yaşananlar neydi abi okuyun okutturun bu kitabın böyle olduğunu bilsem onuncu kitaba daha iyi katlanırdım.
SONUNDA TAM GELDİ!! Benim beklediğim gibi ağlamalı sarılmalı olmadı ama daha gerçekçi ve etkileyiciydi, sonraki bölüme de çok iyi bağladı umarım sonraki kitapta sarılır ağlaşırlar :) Verin'e de tüm içten sevgilerimi veriyorum burada. MORAİNE SEN NERDESİN KUZUM??
TUON NAPIYORSUN BU ARADA Mat hani bu kadınla nasıl yaşayacak bir ömür? BİR DE MAT VE PERRİN abi siz kimsiniz ya? Arkadaşınıza kaç yıldır düşman gibi davranarak elinize ne geçiyor DAHA İKİNCİ KİTAPTA "Rand kardeşim iyi misin? Biz senin yanındayız derdin ne?" Deseniz bu çocuk böyle olmayacaktı. YA MAT BU ÇOCUK SENİ SIRTINDA TAŞIDI SEN HANÇER DE HANÇER DİYE SALYA AKITIRKEN KİMSİN DE RAND HAKKINDA İLERI GERİ KONUŞUYORSUN HADİ PERRİNİ ANLADIM BİR NEBZE.
Neyse çok iyiydi işte özellikle Rand'in duygusuz ve baya kötü bir insana dönüşümü ve BEN NAPIYORUM AMK diyerek geri dönüşü İLMEK İLMEK işlenmiş tüm kitap çok iyiydi.