Güzel kitap ama...
2026 7. kitabı
Okunma: 20 Mart 2026 00:00
Kitabı az önce bitirdim ve hemen düşüncelerimi yazmaya geldim;) Öncelikle kitap 3 kısımdan oluşuyor bilmeyenler için söylemiş olayım en uzun kısmı ilk bölümdü yazar bize hikayeyi genel hatlarıyla sunuyor ve ip uçları veriyor son iki kısımda ise hikaye tamamen çözülüyor zaten ya neden anlamadım ama ben katili tahmin etmiştim( biliyorum klişe geliyor) yani daha şaşıracağım bir konu bekliyordum mu desem bilemedim Kitabın beğendiğin kısımlarına gelecek olursak bu benim ilk psikolojik gerilim okuyuşumdu havasını sevdim benim için farklı bir deneyim oldu özellikle 3. Kısımda içimin yağları eridi MİLLİE YÜRÜ BE YAVRUM DEDİM KENDİ KENDİME CKFKFKD yani özellikle son kısımda bir çok duyguyu aynı anda yaşadım yazarın dili gerçekten çok akıcı ve anlaşılır bu da hoşuma giden şeylerden biri Sadete gelecek olursak kitabı okurken yazar hakkında şunu düşündüm hikaye gerçekten güzel ama keşke bazı detayların üzerinde daha çok düşünseymiş dedim açık konuşmak gerekirse ben (bi dk kendimi tutamayacağım )bu kısmdan sonra biraz spoiler vericem eğer spoiler yemek isteniyorsanız en alta inin __________ Kitabın en başında üst katta ki polisin aşağıya inip çok ilginç bir şey gördüğünü söylediğinde evde bir “ceset” olduğunu zaten biliyorduk o yazıyordu bunun dışında Andrvın evde sakladığı bir başka oda olduğunu filan zannediyordum ne bileyim orada daha önceden işkence ettiği kızların parçalarını sakladığını filan düşünmüştüm ckkfkd ya bende bir sorun var sanırım hatta Enzoyu da bahçede sürekli bir yerleri kazdığını söyleyince ceset kalıntılarını bahçenin bazı yerlerine göndürdüklerini düşünmüştüm ahaha şimdi düşününce ben kendim resmen yeni bir hikaye yazmışım ———- Sanırım benim absürt hayaller den kaynaklı minik bir hayal kırıklılığı yaşadığımı düşünüyorum şu an fjdjd dediğim gibi olayları çözerken gerçekten şaşırdım,gerildim ama kafamda kurduğum o çetrefilli hikayeden çok çerez bir kitap gibi geldi biraz ben fazla yükselmişim gibi geliyor Son olarak eğer almak istiyorsanız alın ama çok büyük beklentilere girmeyin ve almak istediğiniz başka kitaplar varsa bence onlara öncelik verebilirsiniz ben ikinci el almıştım o yüzden çok pahalıya denk gelmedi malum bir okur olarak Türkiye şartlarında paramı olabildiğince mantıklı harcamaya çalışıyorum eğer sizde öyleyseniz önceliğiniz bu kitap olamamalı
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,4bin okunma