Sekertos, çerezlik
2026 121. kitabı
Okunma: 20 Mart 2026 01:06
Şekertoş,çerezlik bir kitabın incelenmesiyle birlikteyiz.Spotify da şarkılarını üşenmedim koydum açıp dinleyebilirsiniz.Kitapta 3 karakterin ağzından aşk hikayelerini okuyoruz ve son 30 sayfada da partnerlerinin ağzından okuyoruz. Kitabın oldukça akıcı tatlış rs den rahat kurtarıcak bir yapısı var bir oturuşta rahatlıkla bitirebilirsiniz.Kitabin genel olarak kadın karakterlerini sevdiğimi söylebilirim ısınıyorsunuz ve zaten özellik olarak da bence aman aman farkları yok karakterlerin ama genel olarak o gittikçe büyüyen arkadaş grubuna şahit olmak onların konuşmalarını arkadaşlıklarını okumak keyifliydi.Büyük beklentiler olmadan okunabilir.Veee Sinan seni ne kadar sevsem de şekerim gerçekten İkinci aşkım nedir diye sorarlar adama hani.Cahit sen de öyle denir mi hani ama sana da üzüldüm o yüzden okeyyyy .Ben başak karakterini seviyorum ya hani ilk zamanlar bu grup hayranlığı komik geliyo şu konuşmaları falan ama lise erası hangimiz mal değildik diyorum.Az kalsın unutuyordum Safa gerçekten isminin hakkını veren bir saflık mallık ama Başak ve ikisi valla bayıldımmmm.
Gençlik Müzik ve Sonsuz DüşlerBüşra Köprü · Ephesus Yayınları · 2022195 okunma