2026 9. kitabı
Okunma: 20 Mart 2026 07:00
Bir seri katilin gözünden okuduğum ilk kitap sanırım bu. Fazla açıktı. Bir film olsa çoğu sahnesine bakamazdım. İğrençti ama yazar öyle yazmış ki bu sahneler katil için çok büyük bir haz kaynağıydı. Öldürmeyi, korkulu gözleri, kan kokusunu seviyor adam. Üstelik bir de değil 3 seri katil okuyoruz kitapta. Farklı bir okuma oldu aslında sevdim. Savannah bir muhabirdir ve ülkenin yakalanan ünlü seri katili Roger tarafından kendisi ile röportaj yapmak için seçilir. Birbirlerinden etkilenirler. Roger’ın annesiyle yaşadığı çocukluk travmalarını aslında Savannah da babasıyla yaşamıştır. Fakat Savannah bunları olmamış gibi yaşarken Roger bir katile dönüşmüştür. Savannah’ın bilmediği bir şey daha vardır. Roger babasının çocukluktan sınıf arkadaşıdır. Ve Savannah’a çocukken kötülük yapan herkesi öldürmek için hapishaneden kaçar. Savannah’ı da bu arada işin içine katar. Aslında Savannah’ın bu katile tutulmasının en büyük sebebi kendi içinde olan karanlıktır. Ve bir katil daha dolaşmaya başlar etrafta. Kurbanlarını köprüde sergileyen köprü katili. Savannah’a benzeyen kadınlardır öldürdükleri. Muhabir arkadaşı Elliot’la bu katili araştırmak için görevlendirilirler. Elliot karakterini başta sevmedim. Sonra Savannah’a iyi davranmaya başladı. O zaman Savannah’a daha uygun bir partner olduğunu düşündüm. Fakat gerçek bambaşka çıktı. Son kısımlar beklenmedikti. Savannah babasını öldürdü ama bir seri katil olacağını da düşünmemiştim. Garipti ve pişmanlığını da hissetmedim. En sonu da sanki bunlar yaşanmamış gibiydi.
SaplantıHarleigh Beck · Prime Kitap · 2025227 okunma