·276 syf.····Okunma: 21 Mart 2026 13:20 Hikayeyi aşk anlatıyor bu diğer anlatımlardan farklı olduğu için almıştım ama tatmin etmedi. Aşkın anlatımı bana göre fazla basit ve ergence kaldı. Bazı durumlar gerçekten yaşanabilir hissi hiç yaratmadı. İlk 10-15 sayfada çok sıkıldım ve bırakmayı düşündüm benim için akmadı. Aldatma kısmını beklemiyordum daha farklı bekliyordum ama sonrasında yaşananlarda beni tatmin etmedi. Gael karakterinin aşk hayatını okuyoruz ama sürekli diğer kızları Anika ile kıyaslaması da beni rahatsız etti bir yerde. Anika böyle giyinmezdi, Anika bunu demezdi vs. tarzı cümleleri içimi baydı. Sammy ile Gael daha uzun tutulabilirdi. Aşkın anlatımı sanki gördüğüm bir şeyi birinin bana tekrar ve tekrar anlatması gibi hissettirdi bu yüzden bazı yerlerde içimi baydı. Kitap çok ergen bir dille yazılmış hissettirdi bana biri sürekli bir şey yapıyor ve “bu aptal uçakta olmak istemiyordu zaten” gibi cümleler kuruluyor sürekli ve bu dil bir yerde içimi baydı. Karakter bir şey yapınca veya “verdiği tavsiyeden kaynaklı kendinle gurur duydu” tarzı cümleler kuruluyor ve bu bir yerde canımı sıkmaya başladı. Karakterlerin davranışları fazlasıyla bu üslupta aktarılması beni bir yerde rahatsız etti. Bu yüzden kitabın çok bana uyduğunu düşünmediğim için bu puanı verdim.