2026 31. kitabı
Okunma: 21 Mart 2026 19:39
Merhabalar Yazarın Yüksek Uçuş kitabıyla kalemiyle tanışıp oldukça sevdiğimden hiç ara vermeden serinin ikinci kitabına başladım ve pişman mıyım? Tabii ki değilim Serinin bu kitabında, ilk kitaptan tanıdığımız Stevie’nin ikiz kardeşi Ryan ve en yakın arkadaşı Indy’nin hikâyesini okuyoruz. Indy, altı yıllık ilişkisinin ihanetle bitmesiyle hem duygusal hem de maddi olarak zor bir sürece girer ve evsiz kalır. Tam bu noktada Stevie devreye girer ve Ryan’ı da ikna ederek Indy’nin bir süre onlarla kalmasını sağlar. Böylece hikâye buradan itibaren gelişmeye başlar. Ryan, kontrolcü ve mesafeli yapısına rağmen tam anlamıyla bir “green flag” karakterdi; centilmenliği ve Indy’ye gösterdiği özen gerçekten hayran bıraktı Indy ise sıcacık, mütevazı ve fedakâr kişiliğiyle kalbinizi kolayca kazanıyor. İkilinin ilişkisini slow burn şekilde, adım adım okumak ise ayrı bir keyifti. Normalde romantik kitapların fazla uzun olmasına mesafeli olsam da yazarın karakterleri gerçekçi bir şekilde işlemesi, iniş çıkışlarıyla hayatın içinden bir hikâye sunması kitabın akıcılığını artırmış ki okurken ben hiç sıkılmadım. Özellikle iki karakterin de kendi travmalarıyla yüzleşip birlikte iyileşmeye çalışmaları, ilişkinin doğal bir hızda ilerlemesini sağlamıştı ve bu da hikâyeyi çok daha etkileyici kılarken kendini keyifle okuttu anlayacağınız. Sonuç olarak, bu kitap sadece bir aşk hikâyesi değil; aynı zamanda iyileşmenin, güvenin ve doğru insanla karşılaşmanın ne kadar dönüştürücü olabileceğini gösteren sıcacık bir yolculuktu benim için. Karakterlerin derinliği ve ilişkinin gerçekçiliği sayesinde sayfalar adeta su gibi aktı. Serinin ilk kitabını sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken, duygusal yoğunluğu yüksek ve bir o kadar da keyifli bir okuma deneyimiyi oldu benim için diyerek yorumumu noktalıyorum
Doğru HamleLiz Tomforde · Ren Kitap · 2025389 okunma
1 +1'leme