you before me︎︎ ✮⋆˙ ne laf ettin be, mdara ettin beni. Okuma yazmada sorun yok da idrak sıkıntısı var sanırım. Zahmet olmayıp profilime bakarsan bol konuştuğunu anlarsın. Üstelik mevzu kadın erkek değil, cinsiyet bağımsız ve latife olarak söylenmiş 3 5 cümleden ibaret.
Görmeyiver olur mu?
Erkek tek başına değilse aldatmayan kadın da mı yok yani? :) Siz de dahil oldunuz. Aldatmak sadece fiziksel değil, göz, zihin, düşünce ile de yapılır. Haberiniz olmaz yani. :)
İhanet bi evliliği nasıl bitirmez ? Bence ihanete ek olarak değersizlik, bencillik, bir takım kişilik bozuklukları vs bunları da ekleyelim ki daha doğru olsun tanımımız :)
Genelleme yapmak doğru değil tabi. Kadın olsun erkek olsun herkes kendine yakışanı yapar. Kadınların da sütten çıkma ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. Tabi kendini bilen hanımefendiler hariç, bu yüzden evlilik ( doğru aday olması şartıyla) Yes :)✅☕️
Dünyada her türden ve çeşitten erkek var. Emin ol istediğinden fazlasını taşıyabilecek kudretli ve sadık erkekler var. neyi nerede aradığınıza dikkat edin. Yer ve mekan önemli, siz nasıl düşünürseniz onu çekersiniz . Bence sizde de sorun olabilir. Seçim ve karar sizin elinizdedir
Çatlamışduvardakiçiçek Herkes yanılıyor, hepimiz yaşadığımız sürece bir yerlerde yanılacağız. Fazla anlam yüklemeyin, bir pozitif özellik karşısına negatif özellik ekleyin. Maalesef her yönü ile iyi olan biri olmayacak, taşıyabileceğiniz negatif özelliklerden başlayın. Size uyan, sizin gibi olanı siz arasanız, bulamazsınız. Bulsanız bile fark edemezsiniz. Doğru diye bir şey yok, Yanılan da belki yanıltmıştır.