·416 syf.····Okunma: 21 Mart 2026 23:09 Merhabalar
Bugün sizlere Hallow Boys serisinin final kitabından bahsetmeye geldim. Bu kitapta Silas ve Coraline’in hikayesini okuyoruz… ve söylemeliyim ki beklentimin üstüne çıkan bir final oldu!
Hollow Boys ekibi intikamın tamamlandığını düşünürken ortaya çıkan bir video ile aslında hiçbir şeyin bitmediğini anlıyorlar. Kasabadan ayrılanlar geri dönerken, Silas bir yandan hasta babasıyla ilgilenmek zorunda kalıyor, bir yandan da şirketin başına geçmeye hazırlanıyor. Ama bunun için bir şart var: geçmişi yüzünden yönetim kurulu onun evlenmesini istiyor…
İşte tam bu noktada Coraline devreye giriyor. Dördüncü kitapta yaşadığı o korkunç esaretten sonra Silas ile yollarının kesişmesi ve hastanedeki o küçük detay ile olaylar gelişmeye başlıyor.
Seri boyunca en sessiz karakter olan Silas’tan açıkçası çok büyük beklentim yoktu ama beni ciddi anlamda şaşırttı. Sessizlerin en tehlikelisi olduğu söylenir ya… %100 doğru Sakladığı sırlar, Coraline ile olan ilişkisi, o efendi ve centilmen tavrı… ama iş özel hayata gelince tamamen farklı birine dönüşmesi Aralarındaki kimya ise gerçekten harikaydı.Coraline ise tam anlamıyla güçlü bir kadın karakterdi Yaşadıklarına rağmen ayakta kalması, kız kardeşi için yaptıkları ve Silas’a olan sevgisi çok etkileyiciydi.
Olay örgüsünde Silas’ın Rosie ile tanışma kısmıyla sakladığı sırrı tahmin etmiştim ve doğru çıktı ve her şey mantığa oturdu ama final kısmında bu konunun biraz havada kaldığını düşündüm. Özellikle bazı detayların daha fazla açıklanmasını isterdim.
Bunun dışında diğer karakterleri tekrar görmek ve onların gelecekteki hallerine göz atmak çok keyifliydi
Netice olarak türü seviyorsanız kesinlikle şans verebileceğiniz bir seri. Ben okurken oldukça keyif aldım diyerek yorumumu noktalıyorum