Ben sürekli klasik okuyan,küçük yaşlardan beri edebiyat yükü ağır kitaplar okurdum,ilk okuma alışkanlıklarimi böyle kazandım.Ama tabii ki sürekli aynı tür kitabı okumak insanı sıkıyor ve bir süreden sonra daha farklı bir şeyler okumak istiyorsun.Ben bu kitaba biraz daha eğlenceli bir kitap diye başladım.Ve beklentimi baya karşıladı.Hikayenin akışı olaylar çok güzeldi.
Ancak beni tilt eden bazı şeyler var bu kitapta,mesela bölüm isimlerinin,o bölümde ne olacağını direk söylemesi,ben mi çok takıldım bilmiyorum ama gerçekten bölümde neler olacağını zaten anlıyorsunuz,birde, yazarla ilgili değil ama yayınevi olaraktan,kitabın sayfa inceliği beni çok sinir etti,sanki en ufak çekişte yırtılacakmış gibi önceydi.Kitabin karakterleride üniversitesiden mezun olmalarına rağmen sanki liselilermiste o çocuklukta konuşuyormuş gibi geldi bana,pek üniversite olgunluğu yoktu.
Onun dışında gayet güzel bir spor kurgusuydu,eğlenceli bir romantik komedi isterseniz okuyabilirsiniz ben bu kitaba 10/9 veriyorum.