2026 27. kitabı
Okunma: 21 Mart 2026 23:07
Bu kitabi bir çox kitabseverin mene şiddetli tövsíyyesi uzerine oxudum .O qeder terif etdilerki kitabdan gozlentilerim çox boyuk idi ama tessuuf ki gozlentilerimi dogrultmadi yeni menim ucun bu eser "vau " deyildi .Eserin sirrini içimdeki gizli xefiyye sayesinde cox tez çözmüsdum ve sonuda eynen menim texmin etdiyim kimi oldu Mene gore eserde çox luzumsuz ,lazimsiz heyecani qaciran uzatmali hisseler ,sehneler cox idi ,bir coxlari bu eseri beyene biler ama bu janrda daha yaxsilarini oxumusam Mene gore eserin detektiv terefi zeif qalsada ,psixoloji terefini çox sevdim (Insan beyni ,uşaqliqda yaşanan şuuraltina hopmuş psixoloji gerginlik travmalarin gelecek zamanlarda insan heyatina menfi tesirleri ) Bu janrda spoiler vermek olmaz qetiyyen Eser ters köşelidi ,psixoloji ve dedektiv janrinda yazilmiş ,az-maz Vulf Dorn dozundadir.Sonda sizi teccublendirir ,umumilikde mövzü axiciligi eladir Baş qehramanlarda Erini öldürdukden sonra agil xestexanasinda mualice olunan ve susan ,danişnayan bir qadin ve onu danişdirmaga çalişan bir psixoterapevt ,2ci dereceli rollarda ise bir çox maraqli personajlar var ,oxuduqca qatilin kim olduğunu tapmağa çalisirsan .Hadisələr irəlilədikcə insan psixologiyası, travma, sevgi, xəyanət və gizli həqiqətlər mövzuları açılır. Oxucuya çatdirilmaq isteyen esas movzulardan biride insanin daxilinde yaşadigi mübarize ,uşaqliğindan ve aileden gelen şuüraltina hopmuş travmalar ve onun insanin heyatinda qoyduğu ağir izlerdir
Səssiz PasiyentAlex Michaelides · Qanun Nəşriyyatı · 202112,8bin okunma