Reading Slump
Aktif değilim çünkü reading slump ağır geçiyor. Normalde anasayfanızdan eksik olmazdım ekleyip çıkarttığım, alıntı paylaştığım kitaplarla, yaptığım yorumlarla ama yok yani kitap yok uygulama yok ne yapayım? Lütfen rs'den çıkaracak (deneyimlerinize güveniyorum) kitap önerisi alabilir miyim ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM ÇÜNKÜ😭🙏🏽🖤
4 +1'leme
6,1bin Gösterim
ben de daha yeni ciktim rsden (3 aydır zar zor kitap okuyordum) eskiden cok beğenerek okuduğum bir kitabi tekrardan okuyorum su an ve gercekten ise yarıyor. daha fazla okuyabilmek isterdim ama sınav haftası is calling 😭😭
hayırlı uğurlu olsun 3 ay nedir ya... yok benim en fazla 1 ay olmuştur🥲 beni de vize çağırıyor valla yoksa Frankenstein'i okurdum ben de, çok duydum sevdiğin bir kitabı okumak çok iyi geliyormuş rsye😞
Öncelikle kıyamam sana🥺. Ben rsye girdiğimde yaptigim-tabi eğer yapabiliyorsam-ilk sey gidip bir gerilim kitabi satin almak oluyor. Tercihen Freida McFaddenFreida McFadden tek oturusta bitirmelik cerezlikler oluyor genelde😼 Şimdi sana güzel gerilimler öneriyimm İyi Bir Kızın Cinayet Rehberiİyi Bir Kızın Cinayet Rehberi HARIKA BIR SERI On İçimdeki KatilOn İçimdeki Katil bu harika bir kitap ama önce Şah MatŞah Mat i okusanda iyi olabilir(ama okumasanda anlarsin) Aranızdan BiriAranızdan Biri Alice FeeneyAlice Feeney bu kadinin kitaplarida baya iyi hepsine kefilim SilinişSiliniş bu bir tik uzun ama baya gerilimliydi. Umarim yadimci olmuşumdurr🫶🫂 Cok üzücü bir durum bir an önce gecer insallah😔😔
Önceki 5 yanıtı göster
sisisisi rsden çıkalım bir evelallah ilk sana yazacağım😭
1 yanıtı göster
başlıyorum cnm hazırlan İki Şehrin Hikâyesiİki Şehrin Hikâyesi belki rs sonrası kalın gelebilir ama ortaokulda okumuştum ve her zerresi aklımda yeri çok ayrı. aşırı üzülmüştüm arada hâlâ üzülürüm Tuhaf ResimlerTuhaf Resimler yani hemen akacak bir kitap olaylar bağlantılı diye fık fık okuyorsun bitiyor Zaman MakinesiZaman Makinesi esra önermiş ben de önereyim hem ince hem çok güzel bir klasik Dr. Jekyll ile Bay HydeDr. Jekyll ile Bay Hyde kişilik bozukluğu en sevdiğim en sevdiğim Doktor Ox'un DeneyiDoktor Ox'un Deneyi çerezlik bilim kurgu KokuKoku yani bu da woew bir katilin hikayesi merak uyandırıcı Çöl ÇiçeğiÇöl Çiçeği herkesin özellikle her kadının okuması gereken bir otobiyografik eser harikadır Demir ÖkçeDemir Ökçe canım kitabım ÇOK SEVERİM ÇOK SEVERİM distopik edebiyatın ilk örneklerinden çok güzel bir kitap Güneş ÜlkesiGüneş Ülkesi bir tane de ütopik önerelim bu da ince hemen akıyor felsefe dersinde görünce ekstra hızlı geçti benim için. üzerine konuşmayı çok isterim(bu bir davettir🥺🥺) Bayan Ming'in Hiç Olmayan On ÇocuğuBayan Ming'in Hiç Olmayan On Çocuğu ya bu kitap 80 sayfa minnacık ve bana aşırı hoş gelmişti. adam çok salaktı ama kitap hoştu ÇağrıÇağrı bu benim en sevdiğim king kitabı, canım John.. okumazsın belki ama o konu hakkında attığı bir tweet var sadece, destekleyici değil ama davet listesini yalanlayıcı yönde. fotoğraf bulamadım😔 Allah göstermesin rs nasıl bir durum bilmiyorum ama akıcı şeyler önermeye çalıştım gizo🫂
Önceki 4 yanıtı göster
elifelif 5dllık ses attım✋🏽🚶🏽‍♀️
1 yanıtı göster
Genç Kız KalbiGenç Kız Kalbi Zaman MakinesiZaman Makinesi Beklenmeyen MisafirBeklenmeyen Misafir Hepsi kisa ve akici kitaplar umarim begenirsin🙌
Başka bir beyefendi de Wells'in kitabını önermişti, şansa elimde Zaman Makinesi de var bir şans vermeyi canı gönülden istiyordum zaten. Vesile olduğun için teşekkür ederim balımm😭🖤🖤
3 yanıtı göster
Unutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş ÖykülerUnutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş Öyküler öneririm. İçinde kısa kısa hikâyeler bulunan çok akıcı bir kitap✨ Detaylı bir inceleme yazmıştım→#293326375 bakabilirsin💫
Önceki 3 yanıtı göster
iremirem birkaç tane daha isim okudum damlanın gümüş yüreğinin ne kadar sevildiğini ve diğer yazarlara nazaran daha iyi yazdığını biliyorum ancak ben gerçekten tam bir klasik kadınıyım ve klasik dişi okumalar yapamıyorum... zaten fantastik ile hiç alakam yoktur bu sebeple beğenmeyeceğini düşünüyorum dedim Türk yazarlardan zaten bana hitap etmiyor o yüzden özellikle belirttim daha çok japon İngiliz veya Fransız yazarları tercih ediyorum 🚶🏽‍♀️
3 yanıtı göster
Küçük PrensKüçük Prens Genç Kız KalbiGenç Kız Kalbi VejetaryenVejetaryen Küçük prens bir baş yapıttır. Diğerleri de benim sevidiğim kısa ama etkileyici konulardan oluşuyor. Bence bir şans verebilirsin... 🖤
Küçük Prens'i okudum, Genç Kız Kalbine bakayım bir🌚 Teşekkür ederim🐦‍⬛