Hangi türde kitaplar okumayı severimm
Evet bugün sizlerle zaman içinde değişen okuma zevkime bakacağız💜 Açıkçası şuan o kadar farklı şeylerden hoşlanıyorum ki ağzım açık kaldıı♡ Fantastik⚔️ Bana göre olan bir tür olduğun fark ettim okurken keyif aldığım ve kesinlikle eğlenerek okuduğum bir tür💛 Dram🤧 Okurken AŞIRI derece sıkıldığımı fark ettim! Okuduğum kitaplarlada alakalı olabilir ama cidden beni aşırı bayıyor😮‍💨 Bilmiyorum ama kitabına göre sararsa bir şey diyemem🤷🏻‍♀️ Korku🩵 Kesinlikle sevdiğim bir tür olduğunu fark ettimm.Önerileriniz varsa yorumlara yazarsanız seviniriim💗 Gerilim🌼 BA-YI-LI-YO-RUM Nasıl benlik değiller demişim aklım almıyor kdkdjdkd🤧 Romantik💕 Kitabına bağlı.Sevdiğim bir yazarın kaleminden okuyorsam severim ama klasik bir konuya sahip romantizm ise o kitap elimde sürünür.💞

R.K

@Ravzosunuzzz
Hangi türde kitaplar okumayı daha çok severimm?!
⚔️Fantastik Seviyorum🫶🏻Elimde varsa okurum ama daha çok okumadım. 🎭Dram Çoook severim çoook severim❤️Üzücü,ağlamalı,bunalıma sokan kitaplara bayılırımm(👉🏻👈🏻) 🧟‍♀️ Korku Benlik değil tercih etmiyorum.Sevmiyorum kısacası😬🥹 🪷Gerilim Sevmem ama korku kadarda nefret etmem🥲Ama korku ve gerilim benlik değiller🩵🩵 💖Romantik Bayılırımm🩷Birde düşmandan aşkaysa tadından yenmez👌Elimdeki bütün romantik(+komedi)kitaplarını severek okuyorum.
Gerilim seviyorsan biraz da polisiye
Tuhaf Resimler
Tuhaf Resimler