2018 40. kitabı
#kitapyorumu #AnsızınGelenSen #GizemBilici Yıllar önce sevdiği adamı kaybeden Nazlı için hayat sadece nefes almaktan ibarettir. Selim öldüğü andan bu yana Selim’siz atan kalbini ihanetle suçlar. Doğup büyüdüğü şehir olan Bursa’dan üniversite sınavı kazanarak uzaklaşır ve İstanbul’a yerleşir. Artık Bursa Selim olmadan hiçbir anlam ifade etmez. Kalbini kapatmış yaşama küsmüştür. Taki karşısına derslerine yardım ettiği Melis’in abisi Yiğit çıkana kadar.... Yiğit öyle sabırlı öyle anlayışlı bir adamdır ki Selim’e benzerliği yazdığı şiirlerle de Nazlı’yı şaşırtır. Yiğit Nazlı için neler yapacak? Nazlı’nın süt abisi Erdem ansızın ortaya çıkar ve kabuk bağlayan yaralar kanadıkça bilinmezlikler Erdem ve Nazlı’yı etkiler. Erdem’in tepkisi Yiğit’e çok ağırdır. Yiğit Nazlı’yı sevdiğine Erdem’i ikna edebilecek mi? Bilinmeyen sırlar Nazlı’yı nasıl etkileyecek?? Melis ve Erdem arasında da bir yakınlaşma olacak mı? Güzel sevenlerin hikayesiydi bu. Güzel sevmenin sahiplenmenin en güzel anlatıldığı akıcı bir romandı. Yazarımız başarılı bir kurguyla hikayeyi tamamlamış. Ben keyif alarak okudum.
Ansızın Gelen SenGizem Bilici · Yakamoz Yayınları · 2017482 okunma