2026 7. kitabı
Okunma: 23 Mart 2026 15:44
Nurullah Genç deyince aklıma yalnızca bir yazar ya da şair değil; kelimeleri ile hayatıma ve kalbime dokunan bir yol gösterici gelir. Onun satırlarında, hayatın telaşı içinde unuttuğum tüm güzel duygular yeniden filizlenir. Nurullah Genç in Başarı Bedel İster adlı eseri edebi bir dille ele alınmış, toplumsal değerlerimize son derece uyumlu bir kişisel gelişim kitabıdır. İnsanı iç dünyasına, değerlerine yönelik derin bir sorgulama sürecine yönlendirmektedir. Temel tez olarak başarının bir şans ya da rastlantı sonucu değil; disiplin ve sabrın bir meyvesi olduğunu savunmaktadır. Ahlaki duruş, inanç, azim ve karakter gelişiminin başarı üzerinde ne derece etkili olduğunu vurgularken hikayeler, anektodlar ve özlü sözlerle okuyucunun ilgisini canlı tutmaktadır. Nurullah Genç konfor alanından çıkan, kendini keşfeden, bedel ödeyen, fedakarlık yapan kişilerin başarıya ulaşacağını savunur. Kişilerin kendini bir alanda uzmanlaştırması ama her alanda az çok bir bilgiye sahip olmasını da özellikle vurgular. Dini değerlerimize, toplumsal kodlarımıza son derece uygun olan bu eseri düşünerek, hissederek, notlarınızı alarak okumanızı tavsiye ederim.
Başarı Bedel İsterNurullah Genç · Timaş · 2024783 okunma