·336 syf.····Okunma: 24 Mart 2026 09:59 Drama ve aksiyonun zirve yaptığı film tadında güzel bir kitap okudum.
Yazarımız Türk ama karakterler ve yerler Amerikan. Güzel olmuş. Göze batmamış. Özellikle inanç konusu kaleme alındığında Müslüman bir Türk anlatıyor gibi işlenmiş konu.
Jason çok küçük yaşta korkunç bir olayla annesi ve babası cinayete kurban gider. Yetiştirme yurdunda büyümeye başlayan Jason Martin ile tanışması da bir tesadüf olur. Martin ve eşi Gina jason u evlatları gibi sevmeye başlarlar. Liseye başladığı yıllar da resmi olarak evlat edinme işlemleri tamamlanır. Üniversitede Psikoloji okuyan Jason yetiştirme yurdundan arkadaşları olan Tobias ve Harrison ile de kardeş gibilerdir. Bir gün tesadüfen arkadaşları Jason un anne ve babasını katleden adama denk gelirler ve üzücü olaylar zinciri tam da burada oluşmaya başlar. Elbette güzel olan da çok şey var. Arkadaşlık, dostluk, aile bağları, harika bir bağlılık... Çok korkunç ve üzücü olayları okurken gözlerinizden bir damla yaş gelebilir.
Yaaa bu kadar da olmaz deseniz de çok şükür ki hikaye. Sadece itfaiyeciler konusu bana saçma bir kurgu geldi. Ama heyecanla okunan çok güzel dostlukların da olduğu akıcı bir roman olmuş.
Keyifli okumalar.