2026 16. kitabı
KAR YAĞARKEN Ana karakterimiz Bea bir yerel bir kanalda hava durumu sunuculuğu yapan genç bir kadın. Bir ayrıl bir barış ilerleyen kötü bir ilişkiden çıktığında ise bu durum iş hayatını olumsuz etkiliyor. Patronu da kendisini biraz toplayabilmesi için Bea'ya bir süre izin veriyor. Bea da bu izni aile evinde Noel'i kutlayarak değerlendirmeye karar veriyor. Ancak aile evine gittiğinde Bea'yı bekleyen bir sürpriz ortaya çıkıyor, genç yaşlarından beri düşman olduğu ama ailesinin onunla evlenmesi konusunda ısrar ettiği Henry de onlarda. Bu sırada Bea'nın hayatında bir gelişme daha oluyor ve hayalindeki iş görüşmesi için acilen İskoçya'ya gitmesi gerekiyor. Yoğun kar ve Noel tatili sebebiyle araç bulma konusunda sorun yaşayınca da Henry'nin kendisini götürme teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Tabi ki bu yolculuk Bea'nın Henry hakkındaki düşüncelerini yeniden gözden geçirmesini sağlıyor. Sade bir dille yazılmış tatlı bir kitaptı genel olarak. Karakterler içerisinden en çok tabi ki Henry'i sevdim. Romantik komedi tadında bir kitap bence. Okumaktan keyif alabileceğiniz hatta keşke söyle güzel bir filmi olsa da izleseydim diyeceğiniz bir kitap. Nefretten aşka konusu gayet güzel işlenmiş. Bu ara kitap yetişkin içerik de barındırmıyor, haberiniz olsun. Sonu biraz oldu- bittiye gelmiş gibiydi ama daha uzun ve güzel anlatılabilirdi. Bence kitabın başları ve ortası biraz daha kısa tutulup sonu biraz daha uzatılabilirdi. Yine de tavsiyemdir, çerezlik güzel bir kitaptı.
Kar YağarkenBeth Moran · Lapis · 202546 okunma