Elisa genç, yetenekli, başarılı ve çokça popüler bir oyuncudur. Lakin kızımız aşk konusunda kendince haklı sebeplerle korkmaktadır. Ne kadar göz önünde olursa olsun aşktan kendince uzak durmaktadır. Tabii ki bu kadar popüler olmanın getirdiği sıkıntıları da yaşamaktadır. Bir gece kaldığı otelde hayranlarından biri gizlice odasına girer. Yeterince korkunç olan bu durumun üstesinden Han sayesinde gelir. Bundan sonra bu bebek gibi seven adam onun koruması olacaktır. Kızımız onu koruması sansın lakin işin rengi başkadır. Han aslında Elisa'nın marka yüzü olmak istediği parfüm şirketinin gizli ortağıdır. Mevzu burada da bitmiyor. Sevdiği kadın için sırları olan bu adam artık sevdiği kadına daha da yakındır. Peki ya bu kadar alengirli işlerin arasında aşk nerede dersiniz? Tabii ki aşk bir yolunu bulacaktır bulmasına da bu kadar sır ve aşk korkusunun üstüne nasıl bulacak dersiniz?
Türk karakterlerdeki erkeklerin aşkına sahip çıkmasına bayılıyorum. Sanırım toplum olarak hatta bir kadın olarak ben 'Erkolar kapatılsın' tarafındayım. Ancak bu kitap benim bizim erkeklere olan inancımı bir kez daha arttırdı. Bir ara şey dedim 'Arkadaş ancak kitaplarda okuyoruz ya'! (Yorumcu burada bekarlığın zorluklarından bahsediyor çünkü kendisi yalnızlıkta bir dünya markası olma yolunda ilerliyor.) Neyse sakinim! Yazardan kaçıncı okuduğum kitap olduğunu artık saymadım ama her okuduğum kitapta beni şaşırtmayı gerçekten başarıyor. Kesinlikle #nahif bir konusu vardı. Bu detay ikinci kitapta da devam etti. Ben oldum olası #seri kitapları ard arda okumayı çok sevdim. O heycan geçmeden devamını ve sonunu okumak benim için çok ayrı bir yerde. Bu yüzden hızlıca ikinci kitaba başladım. Olayların tersine dönmesi ve karakterlerin gelişiminin daha iyi yönde olması çok güzeldi. Devam kitabını daha çok sevdiğimi belirtmek isterim. Malum kızımız bu kitapta daha çok kendini bulmuş ve ayakları üstünde durmayı başarmış gibiydi. Han bildiğiniz gibi aşk adamı şeklinde gönlümüzü almaya devam etti. Su gibi akıp giden, bir romantik komedi dizisini andıran bir kitap arıyorsanız seri canı gönülden tavsiyemdir. Ahh be #spoiler olmasın diye yine elimden geleni yaptım!