54 sayfalık işkence
2026 5. kitabı
Okunma: 25 Mart 2026 00:00
Bu kitap benim için 54 sayfalık bir işkenceden başka bir şey değildi. Gönlüm 1 yıldız vermek istese de sırf içindeki birkaç güzel alıntı hatırına 4 yıldız veriyorum. Uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir kitap okumamıştım. Ruhuma işkence etti desem yeridir. O kadar bunaldım ki asla elim gitmedi kitaba. 54 sayfacık kitabı 1 ayda okudum. Hatta sırf bitirmek için bitirdim. Son 10 sayfaya göz gezdirdim. Pişman değilim yine olsa yine yapardım. Bu kitabı kuzenim çok seviyor. Hatta en sevdiği kitap bile olabilir. Sırf onun hatırına okudum ama incelememi görünce eminim bana çok kızacaktır :D Herkesin kalbine dokunan farklı tabi. Ermiş onun kalbine dokunmuş demek ki. Fakat ben kitabı "Of bu adam ne boş yapıyor ya." diyerek okudum. Benzetmeler güzeldir. Hayata renk katar ama her şeyi de süslemeye gerek yok bence. Halil Cibran'ın
Kum ve Köpük
Kum ve Köpük
kitabını okuyup beğenmemiştim. Şimdi Ermiş'i okuyup onu da beğenmedim. Son olarak Ermiş'in Bahçesini okuyup bu yazara veda edeceğim. Kalemi hiç benlik değilmiş. Halil Cibran fan club kuzenimden özür diliyorum :D <3
ErmişHalil Cibran · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202385,2bin okunma
Halil cibran fan club kuzen benim :')
Ah be kuzi... Bir daha önereceğin kitapları okumayacağımı biliyorsun değil mi
1 yanıtı göster
Sen bana aldın diye okumuştum cidden o kadar sıkıcıydı ki 🙄
Önceki 2 yanıtı göster
Şerna