Puan vermedi·522 syf.··Beğendi
· "Ben... Ben yaralarımla düştüm avuçlarına, iyileşmeyeceğimi bile bile yaralarımı sarmanın umudunu yaşadım. Bir insan kaç kere yıkılır ? Bir insanın hayatı kaç kere mahvolur?... Ben sana defalarca inandım , defalarca olmayacağını bile bile inanmak için bir sürü sebep ürettim."
Herkese Merhaba
Kalemini çok sevdiğim , okurken sürekli notlar aldığım yazarın "Cesaret" serisinde yer alan "Strateji " kitabıyla sizlerleyim. Kitabın devamının "Kuklacı " ile tamamladıgını belirtmek isterim.
Ateş Dağlı
Mafya bir ailede doğmuştu ama kimsenin bilmediği asıl görevi Mit ajanı olmasıydı . Nam-ı diğer "The Reaper" katıldığı tüm görevlerinde üstün zekası ve stratejik planlarıyla bilinirdi. Ona düşman olan ise lakabıyla tanışmaktan kaçamazdı. Ailesinden 5 kişiyi bombalı saldırı sonrası kaybetmesiyle intikam yeminini etti.
Duru Su Ayvazoğlu
Duman Ayazoglu babasının kirli işlerinden kaçınan mert bir adamdır. Tek kardeşini korumak için onu küçükken kaçırır ve kötülüklerden uzak büyütür. Babaları yerine geçecek kişi olarak Duman'ı gördüğü için kızının kayıp olmasını umursamaz. 15 yıl boyunca aileden uzak yaşayan Duru , sadece tatillerde Türkiye'ye gelir. Hain planlar için Duman'ın öldürülmesiyle tüm dengeler değişir. Tek veliaht olarak görünen Duru'yla evlenmek isteyen 2 aday vardır . Biri igrencligi ile bilinen Antonia diğeri ise Ateş'tir. Yengesi , Duru'yu 3 ay boyunca saklar ama Antonia onu bulur. Son anda gelen Ateş sayesinde kurtulur ama 1 ay boyunca kaçmak zorunda kalırlar. Bir yanda sapkın Antonia bir yanda katil Ateş vardır . Geçen zamanda Duru, Ateş'e güvenir ama son kurul günü Duru hayatı boyunca unutamayacağı bir acı yaşar .
Geçmişi acılarla dolu olan , merhamet ve vicdanı bilmeyen Ateş'in melekleri kıskandıracak kadar güzel ve iyi kalpli Duru Su ile sınavı ne olacak dersiniz?
Kurul günü Duru Su hangi acıyı yaşadı?merak ediyorsanız kesinlikle kitabı okumalısınız.
Komplo, entrika , kaos , romantik komedinin bir arada olduğu , psikolojik çözümlemelerle karakterlerin duygularını hissedeceginiz kitabı kesinlikle tavsiye ederim.