·416 syf.····Okunma: 26 Mart 2026 00:06 Ben bu kitabı sevdim. Yazarın diğer kitaplarını da okuduğum için düşük beklentiyle başlamıştım. Her şey tam beklediğim gibi ilerledi. Kızın tarzını çok anlayamadım kitap boyunca giysileri baya düşündüm yine anlamayınca yapay zekaya görsel oluşturayım dedim ama o da yazarın anlattığını yapamadı gibi.
SPOİLER VAR
Kızın kraldan hoşlanmasına rağmen sürekli birileriyle flörtleşmesi hoşuma gitmedi. Gölge kralda çok ezik kalmış, çok daha güçlü olduğu bölümler olabilirdi. Saraydaki muhafızları bile çok beceriksizdi.
Leandros'un katil olduğunu anlamıştım ama kralın kardeşi çıkmasını beklememiştim. Motivasyonu da çok zorlama olmuş gücü yok diye babası dövüp bir köşeye atmış o da intikam amaçlı ailesini öldürüp tahta geçmek istiyor falan. Ailesini öldürdüğünde çok kolay tahta geçebilecekken yıllarca kralın arkadaşı gibi rol yapıp hiçbir şey becerememesi de saçmaydı. Neyse yazardan çok bişey beklememiştim zaten ama azıcık kafasını çalıştırıp sonunu daha yaratıcı yazsaymış keşke.