2026 11. kitabı
Okunma: 02 Mart 2026 08:28
Özel Koruma ~ Katherine Center Konusu: Hannah Brooks dışarıdan masum bir anaokulu öğretmeni gibi görünse de aslında tehlikeli bir özel koruma ajanıdır. Görevi, ünlü aktör Jack Stapleton’ı takıntılı bir hayrandan korumaktır. Geçmişindeki bir trajediden sonra gözlerden uzak yaşayan Jack, ailesinin yanına döndüğünde bu durumu gizlemek ister. Bunun üzerine Hannah, onun sevgilisi rolünü oynamak zorunda kalır. Yorumum: O kadar eğlenerek okudum ki bir oturuşta okuyup bitirdim. Şuana kadar okuduğum romantik komediler arasında hemen favorilerime girdi. Jack ve Hannah arasındaki samimi, eğlenceli ilişkiyi okumak çok güzeldi. Kitapta en sevdiğim kısım kesinlikle beraber Jack’in ailesinin evinde kaldıkları kısımdı, keşke orada geçirdikleri zamana dair daha çok şey okuyabilseydik çünkü bana yetmedi. Kitapta sahte sevgililik trope olup okuyamayacağım bir kitap olduğunu sanmıyorum ama bu kitap çok daha fazlasıydı. Ayrıca smut sahnesi bulunmuyor. Smut sahnesi olmayan romantik kitap okumak isterseniz kitaba bir şans verebilirsiniz.
Duygu ve Düşünce
Özel KorumaKatherine Center · Artemis Milenyum · 2023986 okunma