Küfür ve Hakaret
1000Kitap Destek
1000Kitap Destek
Lütfen mesaj yoluyla rahatsız edenlere bir çözüm bulabilir misiniz? Yani o kişiler tespit edilip aforoz edilebilir mi? Resmen az önce, sadece tanışmak istemediğimi söylediğim için mesaj yoluyla hakaret ve küfre maruz kaldım. Mesaj kutumu kapatmak istemiyorum çünkü burada kitaplar hakkında konuştuğumuz, tanıştığım çok güzel insanlar var. Lütfen buna bir çözüm bulunsun.
4.224 Gösterim
bir insan bir insanı rahatsız edecek kadar küçülüyorsa ne yazık ki her delikten giren bir böcek gibi oluyor
anonim chat uygulamaları var sapıklar için neden burdalar şaşırtıcı.
Önceki 2 yanıtı göster
@aynadakikabus bi bilsem Sapık zihniyetini bilmek istemem orası ayrı bir konu
1 yanıtı göster
kesinlikle katılmakla peki bu bahsettiğiniz kitap sohbetlerini nasıl kuruyorsunuz? muhtemelen hemcins mecburen. Bir kitap hakkında konuşmak/bir şey sorduğun zaman eğer karşı cins ise bir cevap almak imkansız gibi. Tabii bunun asıl sorumlusu o bahsettiğiniz kişiler.
Evet hemcins olması zorunlu hale geliyor artık çünkü niyet o kadar bozuk oluyor ki bu sebeple tanışmak isteyenlere tanışmak ile ilgilenmediğimi en başından söylüyorum Kitap sohbetleri ise onlarda o kadar sık değil ne yazık ki çok nadir bulunuyor genelde de karsida kişinin mesleğine bağlı olarak soruluyor Mesela gazetecilik okuyorsa ihtiyaç olunan anda yardımcı olunuyor veya başka bir tür
Bu yorum görüntülenemiyor
Selamlar gerçekten bunun iyice tadı kaçtı geçenlerde bir hanımefendi de uygulamayı kitap dışı iletimlerle insanı rahatsız edici mesajlarla burada olmaktan soğuttu engellemek le yetmiyor insanlar günün özetinde ki stresten sonra bi kaç kelime kitap alıntıysıyla huzur bulduğu yerde bu tür saçmalıklar ne kadar üzücü
Ne yazık ki
Bakmayın, yanıt vermeyin istekleri silin. Siz istemedikten sonra sizi kimse rahatsız edemez
Önceki 2 yanıtı göster
Selda cnyk
Selda cnyk
ama bu genelleme oluyor benimde yardım için sorduğum kişiler oluyor mesela gazeteci bir arkadaş vardı burada bi araştırma konusu için yardım istemiştim o da yardımcı olmuştu ve yani herhangi birşeyde olmadı Hemcinsimdi orası ayrı
1 yanıtı göster