·352 syf.····Okunma: 27 Mart 2026 20:22 Bu kitabı büyük bir beklentiyle elime aldım ama ne yazık ki benim için beklediğim etkiyi yaratmadı. Hikâye, duygusal olarak derinleşmeye çalışan bir yapıya sahip olsa da beni içine çekmeyi başaramadı. Okurken zihnimi toparlayamadım; sanki kitapla aramda sürekli bir mesafe vardı.
Dili aslında oldukça sade ve akıcı. Yani teknik olarak “okuması zor” bir kitap değil. Ama buna rağmen elimde süründü diyebilirim. Sayfalar ilerledi ama ben hikâyeye dahil olamadım. Karakterlerle bağ kurmakta zorlandım, olaylar da bende merak duygusu uyandırmadı.
Kitap daha çok duygular üzerinden ilerliyor, ancak bu duygular bana geçmedi. Bu yüzden okuma süreci biraz zorlayıcı hale geldi. Ne olacağını merak ederek değil, bitirmek için okuduğum bir kitap oldu.
Ayrıca kitabın dili ve anlatım tarzı daha çok lise yaş grubuna hitap ediyor gibi geldi bana. Bu yüzden belki daha genç okurlar için daha etkileyici olabilir.
Kısacası, kötü bir kitap demem ama bana hitap etmedi. Okuması kolay olsa da içine girmesi zor bir deneyimdi.