·352 syf.····Okunma: 28 Mart 2026 00:00 Ramazanın ortaklarından beri değişik bir #rs durumu içerisindeyim. Ya komple okuyorum, ya hiçbir şey okuyamıyorum ya da daldan dala atlıyorum. Her başladığım kitap bana iyi geliyor ama bir yerde tutulup kalıyorum. Normalde tek günde bitireceğim bu kitapta iki gün benimle yaşadı. Tamam bu duruma biraz üzülüyorum ama kitabı çok sevdiğim için bunu göz ardı edebiliyorum. Chandler şu hepimizin belirli bir yaşta yaşadığı Ben yaptığım işi gerçekten seviyor muyum? Hayat beni nereye sürüklüyor? Peki ben bu sürülenmeden memnun muyum? Hayatının tam da bu sorularla dolu olduğu keskin an hayalet yazarlık yaptığı kadının onu tanımaması ile başlıyor. Kendini bara atıyor ve o da ne? Tam da halinden anlayacak bir adam ve asla tatmin olunmayan bir tek gece. Ben hep diyorum ya hayat bazen size küçük sürprizler yapar. Belki de ilk tek gecelik bir ilişki yaşayan kızımızın yeni işi tam da o tatmin olmadığı geceden kalan adamdaydı. Bu adam zamanında herkesin çokça izlediği bir serinin oyuncusuydu. Şimdi de gerçek kendini yazabilmek için bir hayalet yazarla çalışmak istiyordu.
Yalan yok ben gerçek hayata da kurguda da aşkına sahip çıkan kendini gerçekten bilen adamları okumayı seviyorum. Finn daha kendini bulmaya çalışıyormuş gibi geldi bana. Gerçi karışılıklı kabul ettikleri bu iş üstüne gizli bir tutkulu anlaşma onları beklenilen sona hazırlıyordu. Finn aşırı tatlıydı. Öyle, böyle değil. Sempatik ve tatlı bir karakterdi. Baştan sona çizgisini bozmaması cok guzeldi. Orta sayfalarda aynı döngüden çıkamıyorlarmış gibi gelince bir duraksadım ama devamını ve sonunu güzel bağlamışlardı. Birlikte seyahat ettikleri sürece ben de onlarla beraber geziyormuş gibi hissettim. Chandler ve Noemie arasındaki dostluk çok güzel işlenmişti. Kuzen olmaları aralarındaki güzel dostluğu yıpratmamış gibi görünüyordu. Finn ve akıl almaz anlarda sorduğu sorular! Lanet olsun etkilenmemen gereken ve hatta saçma bulman gerekir. Lakin uff çok ateşliydi! Sonuç itibariyle eğlenerek okuduğum bir kitap oldu.