Merhaba kitapsever dostlarım
Kitabın Adı- Kayıp Kiracı
Kitabın Yazarı- Şehnaz&Gülşen
Kitabın Sayfa Sayısı- 676
Berna Önder, üniversite stajı için Ankara’dan halasının İstanbul’daki evine üç aylık taşınacaktır. Ama onunla birlikte bir de kiracı vardır. Muhafazakar bir ailede yetişen Berna bir kadın ile kalacaktır ama onlar kadın olarak bilmektedir. Kalacağı kişi HRL FAM GROUP’un ve İrlanda Merkez Bankası’nın Başkanı Felix Harold’dur.
Asistanının kendi üzerine kira sözleşmesi yapması ile durumlar karışmıştır. Berna halası ve babaannesi ile yetiştiği için onlarla yaşamak istemez ve bu sırra Felix’i de ortak edip yanında sanki kadın bir kiracı yaşıyor gibi onu saklamaktadır.
Ancak çocukluğunun aslanı Bedir Aslan Akgün onunla aynı yerde yaşamaktadır. Kısa sürede bu durumu da öğrenecektir.
Berna zor bir çocukluk geçirmiştir annesi ölmüştür ve sorumlusu babasıdır. Yıllardır babasını katil bilen Berna acı gerçekler ve ondan saklanan sırlar ile acı bir şekilde karşılaşacaktır.
Berna ve Felix rüzgarlarını en tatlı ve en acı gerçeklerle kitapta okuyoruz. Yazar aynı zamanda din ile alakalı da çok güzel bilgiler vermiş ve dozunda bir kitap yazmış. Hem dram, hem aşk, hem aile ve daha birçok temanın yer aldığı bu kitabı herkese tavsiye ederim. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim
Kitaptan Alıntılar
”Anlşılmadığın yer, cehennemindir.”
”Özgürlüğünüz elinizde olmadığı müddetçe hiçbir güç size yaşama fırsatı sunmazdı.”
”Küçük bir saksıda yeşeremeyen bir çiçek gibiydim. Etrafımdaki herkes güneş gibi parlarken köşede duran ve büyümeyi hiç bilmeyen o çiçektim ben. Hayatımı hep böyle geçirmiştim. Çocukluğumu, ergenliğimi, gençliğimi… Yaşayamadığım delidolu gençliğimi…”
”Sessizlik her zaman bir cevap değildir, Çilli. Yüzleşmekten korkan insanların tutunduğu âciz bir dayanak gibidir ve küçük bir darbeyle yenilebilir.”
”Gurur, insanın zehridir.”
.
.
.
.
.
.
.
#okudumbitti #kayıpkiracı #kitap41 #önerikitap #_dream_bookstore