2026 10. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 04:53
Burcu Büyükyıldız - ARHAVİLİ: MEDCEZİR Konu: Zengin bir ailenin kızı olan Hazel Poyrazoğlu başarılı bir üniversite öğrencisidir. Hiç beklemediği anda yaşanan o talihsiz gün ondan rüyalarını çalmış ve yerine kabusları emanet etmiştir. Kaçırıldığı gün onu kaçıran adamlardan birine ateş eder. Amacı sadece kendini korumaktır. Yaptığı şeyden kimseye bahsetmeyen Hazel bir zaman sonra tehdit mesajları alır. Ateş ettiği adam yaşıyordur ve en başından beri istediği şey için Hazel’i rahatsız etmeye devam eder. Tehditlerle tek başına başa çıkamayacağını anlayann Hazel ikiz kardeşi Hazar’a borçlu olduğunu bildiği Tekin Bozboran’dan yardım ister. Yorum: Yazarın kalemiyle ilk defa tanıştığım için kitaba başlarken tereddüt içindeydim ancak kısa süre sonra bu durum yok oldu. Yazım dilini, olayların akıcılığını ve karakterleri çok beğendim. Kısa sürede okunacak bir kitap (saçma bir şekilde benim okumam çok uzun sürdü ama bunun kitapla alakası yok). Hoşuma gitmeyen noktalardan bahsedeyim biraz. Tekin karakterini gerçekten sevdim fakat normal olan diyaloglarda bile ünlem kullanılması bana acayip acemice geldi. Onun dışında gayet güzel bir kitap, okumanızı tavsiye ediyorum.
Alıntı
Arhavili 1Burcu Büyükyıldız · Ephesus Yayınları · 2025247 okunma