Yaprak Öz/Şeytan Disko
2026 15. kitabı
Çocukluğundan beri deden,babadan kalma bir zengin yaşamın içinde,her istediğini alan,giyen,yaşayan lüks ve konfor içinde,üzerine düşen ve onu çok seven bir kocaya sahip ama bir o kadar psikolojik ve ruhsal anlamda sıkıntıları olan,tedavi gören ve hayatını neredeyse ilaçlar ve içkiyle sürdüren baş karakterimiz DENİZ Biz bu karakterin gözüyle,onun anlatımıyla, çocukluğuna ve gençliğine gidiyoruz."Allah göstermesin"diyebileceğimiz cinsten birtakım travmatik olaylar gören Deniz'in şahit oldukları bence romanın vurucu kısımlarıydı. Gelgelelim yıllar sonra Deniz farkediyor ki,kendinde bir takım olacak olayları önceden görme,ölülerden mesaj alma şeklinde gelişen rüyalar,sanrılarla beraber aslında özel psişik bir yeteneğe sahipmiş.İşte asıl hikâye bundan sonra başlıyor çünkü Deniz kurtulamadığı ve kendiyle ilgili çözmeye çalıştığı paranormal bir döngünün içinde sıkışıp kalmıştır. *Merak ve ürperti duyguları yaşatan fakat bir o kadar ana karakterin yanlış ve olumsuz örnek hayatına,seçimlerine neredeyse gıcık oluyorsunuz. *Kitabın sonu çok güzel ters köşe ya da şaşırtmaya müsaitken tahmin edilir gidişatta son buldu ama benim için "eden bulur"şeklinde olduğundan hiç üzülmedim. Keyifli okumalar
Şeytan DiskoYaprak Öz · Maceraperest Kitaplar · 2020314 okunma