Puan vermedi·%75 (362/480 syf.)· Yarım Bıraktım.
Merhaba papatyalarım bugün sizlere yarım bıraktığım Sevda Çiçeği kitabını yorumlamaya geldim.Öncelikle kitabı ilk okumaya başladığımda bile kitaptan bir tıkrahatsız olmuştum,ilk sayfalarda çok fazla çekim-cinsellik-olduğu için kitaptan uzaklaşma nedenlerimden birisi olmuştu.Konusu,yazımı gayet güzeldi yazar bakış açısından yazılmıştı ama asla rahatsız etmemişti beni.Bana kalırsa kitabı yarım bıraktım da denmez okuduğum sayfaya göre bütün aklımdaki soru işaretlerini okuyarak kitabı bitirme kararı almıştım. Daha fazla Sevda-Ezel çekimi okuyamazdım.Rahatsız olduğum sahneler çok fazlaydı,geçmiş sahnelerde Ezel’in Sevda’ya yaptığı durumlar beni artık sinirlendirmeye başlamıştı.Sevdanın resmi çizilirken uyuyakalması ve bu durumdan dolayı Ezelin Sevdanın o halde fotoğrafını çekmesi.-izinsiz ve Sevda uyurken.-Günümüz sahnelerini okumayı çok sevdim,Yavuz’un sahnelerini okumak beni keyiflendiriyorduBirkaç daha sorun ve beğendiğim sahneler olsa da spoi olduğu için yazmak istemiyorum.Tasarımıyla ayrı aşk yaşadığım bir kutulu set olduğunu da belli etmek isterim,renk tonları,detayları bayılmalık bir tasarımdı benim açımdan.
Yorumumun sonuna gelirsem soft,dram,ayrılık,çekim-cinsellik vs okumak isterseniz Sevda Çiçeği size göre ben fazla çekim-cinsellik olduğu için sevemedim.