2026 13. kitabı
Okunma: 30 Mart 2026 02:25
Kitabı dün gece bitirdim. Yakın zamanda yazarın diğer iki kitabını da okumuştum. Rahip ve Gece Yarısı Ayini. Bu platformdaki çoğu kişinin Rahip’i sevmediğini görmüştüm ancak okuduktan sonra ben kitabı sevdiğine karar verdim. Gece Yarısı Ayini’ni de gereksiz bulmuştum, yazılmasa da olurmuş yani. Ancak bu kitap hakkında aynı şeyi düşünmüyorum. Yazarın diğer kitaplarına göre bu kitabını kat ve kat daha fazla beğendim. Favori kitaplarımın arasına girdi. Yazarın dili, yazım tarzı bu kitapta ciddi oranda göze görülür şekilde düzelmiş. Keyifle okudum, asla sıkıcı bir kitap değil. Ancak diğer kitaplarında olduğu gibi açık anlatım cinsel içerikli sahneler barındırıyor. Bunu dikkate alarak okursanız memnun olurum. Konusuna gelecek olursak; ana karakterlerimiz Sean ve Zenny. Sean iş hayatına oldukça düşkün çalışkan bir karakter. Aynı zamanda cinsel hayatı da oldukça renkli. Bir iş etkinliği sırasında Zenny’i farkediyor ve gerçekten çok etkileniyor. Tanışıyorlar sohbet ediyorlar falan ancak daha sonra tekrar karşılaşacaklarını düşünmüyorlar. Ta ki Sean’ın batırdığı işi yüzünden bir rahiple konuşması gerekene dek. Zenny Sean’dan bazı konularda (!) deneyim kazandırması için yardım istemesiyle olaylar tam gaz başlıyor. Olaylar gerçekten beklemediğim gibi gelişti. Sean’ın Zenny’e karşı duyduğu aşkı okumak müthişti. Böyle bir adamın böyle bir aşk hissetmesini beklemezdim. Çok içten, samimi ve içimi yumuşacık yapan bir aşk. Aralarındaki yaş farkını da unutmamak lazım. Her yönüyle beğendiğim bir kitap oldu.
GünahkarSierra Simone · Pukka Yayınları · 202590 okunma