2026 18. kitabı
Merhaba GÖZLERİ EN GÜZEL YERİ MONİKA KİM #gözleriengüzelyeri Bu kitabı nasıl tanımlamalıyım diye düşünüyorum tamda şu şekilde aslında Huzursuz edici İki kız kardeş Ji-won Ji-hyun Anne -Umma Baba-Appa İki kız kardeş baş karakter anlatıcı ji-Won Babaları evi terk ettiğinde iki kardeşinde hayatı darmadağın olur özellikle annelerinin . Ji-won üniversitede okurken bütün notları kötüleşir. Uzmanın çaresizliği sürekli ağlamaları psikolojik çöküntü herkesi etkiler. Asıl olaylar bir yemek masasında başlar ji-won'un bütün dünyası bu yemek masasında kararır. Annesi yemesi için zorladığı balık gözleri onu farklı duygulara yönetir.yutulan her göz gerçeklikten kopmasını sağlar. Bundan sonra sürekli rüyalar görür dehşet verici kabuslar. Annesinin hayatına bir süre sonra George adında biri girer.George evlerine birdenbire giren mavi gözlü bir adamdır annesinin düşündüğü gibi biri değildir. Kendi ile sürekli övünen böbürlenen aç gözlü ırkçı,kibirli,sığ biridir.ama anneleri bunu göremez zamanla evlilik telaşına kapılır. Onun mavi gözleri ji-won'un gercek ve hayal dünyası arasında gidip gelmesine yol açar. Üniversitede yeni arkadaşlar edinir geoffrey ilk baslarda ona iyi bir arkadaştır ama sonradan güvenmemeye baslar. Alexis ile yakınlaşır onunla görüşmeye baslar ve üniversite yakınlarında sürekli birileri öldürülür ve bu öldürülen kişilerin gözleri yuvalarından çıkmıştır. Bu cinayetleri kim işlemektedir.sonrasında neler olacaktır.okuyup göreceksiniz kitap dostlarım. Ji-won'un iç dünyasındaki öfke değersiz hissetme kendini anlatamamak onun dünyasına yön veriyor. Aile ilişkileri bazen anne ile kızın aile içinde yer değiştirmesi,kardeşlik,kıskançlık ve en önemlisi intikam. İntikam için bir insan neler yapabilir? Bir insanı yaşadığı olaylar mı kötü yapar? Mavi gözleri Jİ-Won için neden bu kadar güzeldir? okurken bazen mideme kramplar girsede huzursuz edici ve merak uyandırıcılığı ile beni baştan sona kendine çekti bu kitap. Psikolojik gerilimin hadi safhada işlendiği sınırlarda dolaşan kanınızı donduracak bu kitabı okumalısınız.
Gözleri En Güzel YeriMonika Kim · The Kitap · 2026142 okunma