2026 36. kitabı
Bora ve Nazlı'nın bir kumar masasında başlayan hikayesi aşk, sırlar ve ihanet ile devam etmiş, ikisi de malup oldukları bir savaşın içinden çıkmışlardır. Ve kader onları üç yıl bir ay bir gün sonra yeniden bir araya getirdiğinde CIA'in vermiş olduğu bir görevde beraber çalışmaları gerekmektedir. Nazlı Bora'nın bilmediği bir hayatın içinde herkesten saklanan gerçeklerle bir arada yaşamaya başlamıştır. Nazlı, Bora ile karşılaştığı andan itibaren her ne kadar nefretini taze tutmaya çalışsa da başaramamış kalbi yeniden ona yenik düşmüştür. Bora yaptıkları ve yapmak zorunda oldukları ile defalarca yüzleşmek zorunda kalırken Nazlı'nın minicik boşluğundan yararlanarak yine hayatında yer bulmayı başarmıştır. Lakin Nazlı'nın kendisinden sakladıkları ve etrafında olan olayların dışında kalmasıyla Bora bir çıkmazın içinde olduğunu fark etmiş, yanlış kararlar almanın eşiğine gelmiştir. Ama Nazlı'nın onu bırakmaya niyeti yoktur. Bu serideki her kitap benim favorim.Gülüyorum, üzülüyorum, kırılıyorum ama her seferinde Bora ve Nazlı'nın bağını okurken keyifleniyorum.Çınar Akbulut'un aradığı kardeşi, OCTO'nun gerçek yüzü, kaçırılmalar, ihanetler, yavaş yavaş ortaya çıkan sırlar derken ortalık çok karıştı.Tabi bir de Annie ve Leo olayı var ki herkesi başka bir bilinmezliğin içine götüren.Bora, Nazlı'nın yeni kurduğu hayatın daha çok içine girdi ve günden güne kendini eksik hissetmeye başladı.Özelliklede Bora'dan saklanan şeyler ve bilmedikleri yüzünden duymak zorunda kaldığı şeyler kalbimi çok kırıyor.Nazlı ise anlatamadıklarının altında ezilmeye başladı.Natalya ve Bora karşılaşması çok iyiydi.Bora'nın Begüm, Hande ve ODTÜ'lü Buse'ye ayar vermesi aşırı hoşuma gitmiş olabilir.Tabi bir de Nazlı'nın Hande ile konuşmasında eridim.Arada olan Gökhan'a oldu ama o hak etti başına gelen her şeyi.Olaylar daha da karışacak gibi görünüyor.Her sayfası ile beni kendine bağlayan bu seriyi hala okumayanınız varsa çok şey kaçırıyorsunuz.Acilen okumanız gereken konular var.
Maça Kızı 8 - 5. KitapDilara Pamuk · Artemis Yayınları · 2025192 okunma