2026 28. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 00:26
“Ama ölmeyelim.” “Ölmeyelim, Peri kızı.” Kısaca konusunu anlatayım. Bir gün Peri anne ve kuzeni ile birlikte araba ile yolda giderken dünya bir yapay zeka tarafından ele geçirilir ve o sırada insanlar ölür ve annesid ölür. Bu olayın üzerinden tam 3 yıl geçer ve dünya da internet yasaklanmıştır. Ülkede sadece Simor üniversitesi yapay bölümünde vardır. Peri bu okula girmek için her şeyi yapar ve tabiki girer. Ama bir gün gece yarısı verilen bir derste bütün sınıf kendilerini hiç bilmedikleri yerde bulurlar. Bundan sonrasını kitaptan okuyarak anlarsınız Şimdi gelelim benim yorumuma. Bu benim ilk pr kitabım o yüzden tabiki çok seviyorum Yazarın kalemini zaten okumuştum. Ama bu şekilde yazılan kurguyu o kadar güzel yazmış ki anlatamam. Peri çok tatlı biri. Ölümle burun buruna olmasına rağmen asla umudu kaybetmiyor. Birazcık saf ama çok güzel bir karakter. O kaşar saf ki iğrenç sevgilisinin gerçek yüzünü görmüyor başlarda. Kızamıyorum Peri’ye ama çok saftı ama biz onu her haliyle seviyoruz. Ve Yekta o kadar iğrenç biri ki her sahnesinde onu boğasım geliyordu. Midem bulanıyordu onu okurken. Onun yüzünden canım kelimesinden soğucaktım ya. Peri asla sevmiyor asla kızı sürekli hep ölüme terk etti. İğrenç biri. Onun ölceği sahneyi heyecanla bekliyorum. Ve benim ki yani TTA Yani ne desem bilmiyorum oma kelimeler yetmez. Tam bir green flag karakter yani en azından Peri’ye karşı Peri’nin iğrenç sevgilisi sürekli ölüme terk ederken Tufan hep onu kurtardı, korudu. Tufan anlatılmaz yaşanır dediğimiz bir karakter. Peri Yekta’nın gerçek yüzünü gördükten sonra Tufan ile cilveleşmesi de ayrı bir olay. Birebirlerine öyle bir çekiliyor ki analatamam. Çok tatlı bir ilişkileri vardı ya. Ve diğer karakterleri çok sevdim ya. Herkül,Tunç,Derin,Doruk falan hepsini çok sevdim. Ama iki tane ölüm sahnesi var beni ağlamaktan mahvetti Yapay zeka sahnelerini ağzım açık okudum. Bir tırsmadım değil ya. Yani her sahnede bize de olur mu demedim değil yani. Her sahne o kadar güzel kurgulanmış kiKitap yeri geldi ağlattı, güldürdü ve korkuttu. Muhteşem bir kitaptı
Kuğu Kıyım 1: SimoraCeren Melek · Indigo Kitap · 2026106 okunma