·548 syf.····Okunma: 31 Mart 2026 05:23 Bir kitap bitince öbürüne o kadar çabuk geçiyorum ki hangisi nerde başladı nerde bitmişti kestiremez oluyorum.
Yine soluksuz bir macera.. Hem heyecanla aşağı satırlara geçip neler oluyor öğrenmek istiyorsunuz hem de kelime kelime hayal ederek okumak istiyorsunuz. En güzel ikilem..
En sinirli fevri nefret edilesi insansı agresif haliyle Spensa casus oluyor . O ultra barışçıl gözüken ama tam aksi canavar olan sizlerin o üssünü başınıza geçirmediyse çok sanslısınız. Neyse belki yapar ilerleyen zamanlarda.
Bir de şapşal süper kahranımız kendi insanlarına karşı kullanılacak koca bir orduyu kendi elleriyle eğitti ya tam Spensa'ya yakışır bir hareket .
Ah Spensa M-bot'u bırakıp gitmek zorunda kalınca kalbim nasıl parçalandı Kendimi M-bot sanıp Spensa'ya biraz fazla kızmış, kırılmış bile olabilirim..
Bunu canlı olan herkes için yapmak zorundaydı belki ama geri geldiğinde onu parçalanmış bulacak . M-bot'umuz da canlı Spensa, bizim de duygularımız var, bizi bir daha bırakma .