Puan vermedi·288 syf.····Okunma: 31 Mart 2026 23:59 Kusursuz çocuk diğer okuduğum kitaplara göre çok basit kaldı açıkçası.Edebi değeri çok fazla yok, fakat kafa dağıtmak için okunabilecek bir kitap. Evet sonu sürprizli ama bana sürpriz olmadı, çünkü ben sonunu tahmin ettim yani tahmin edebilecek kadar basitlikte yazılmış bir kitap. Kitabın konusuna gelecek olursak bir çift var Erica ve Jason siardan bakildiginda kıskanılacak mukummeliyette bir çift. Bu çiftin iki çocuğu var Hannah ve Liam. Liam, kusursuz bir erkek çocuğu ve kız kardeşine hep örnek gösterilen bir çocuk okulda başarılı. Her türlü sosyal etkinlikleri katılıyor ve başarılı bir çocuk herkes tarafından seviliyor derslerde de aynı başarıyı gösteriyor fakat annesi küçüklüğünden beri onda tuhaf bir şeyler olduğunu psikolojik olarak normal olmadığını düşünüyor ki anne hissiyatı diye bir şey var ve o altıncı hissi ona sürekli bu şekilde bilgiler veriyor sonuç olarak. Arkadaşı Olivia bir gece yok oluyor ve bütün şüpheler ve deliler Liam ı gösteriyor ve onu tanıyan öğretmenleri olsun arkadaşları olsun onun aleyhinde polise ifadeler veriyorlar ve iyice Liam ın suçlu olduğuna dair bize bilgiler veriliyor dediğim gibi ağır kitaplar arasında okunabilecek kafa dağıtıcı bir kitap bu tür kitapları seviyorsanız hani hafif olsun Çok fazla zorlanmadan okuyayım diyorsanız tercih edebilirsiniz keyifli okumalar.