·320 syf.····Okunma: 29 Mart 2026 22:31 Evet bir Freida kitabı ile daha karşınızdayım Beni takip edenler Freida sevgimi zaten bilir ama ben son kitabını da bitirdim diyemeden bir kitabı daha geldi
Kitabın konusundan kısaca bahsetmek gerekirse kitapta flört uygulaması ile hayatını paylaşabileceği erkek arkadaş arayışında olan Sydey 'in başından geçen olayları ve çocukluğunda bazı psikolojik sıkıntılar yaşayan Tom 'un karşılaşmalarını okuyoruz. Tom, şiddet dolu bir ailede çocukluğunu geçiren ve bu durum sonucu psikolojisi etkilenen bir çocuk . Kan gördükçe bundan haz alan bir hale gelen Tom 'un bir anlık öfke ile öldürdüğü babasının gölgesi ise peşini asla bırakmaz. Çok sevdiği kız arkadaşı Daisy ile ilişkileri bitme noktasına gelen Tom yıllar sonra insanlara olan öldürme dürtüsüne engel olmak adına hayali olan cerrahlıkta artık kadavralar üzerinde çalışmaya başlar . Bir gün yolları çok kötü bir randevu yaşayan Sdyney ile karşılaşır ve yaklaşık aynı zamanlarda Sdyney'in apartmaninda yaşanan cinayetle olaylar iyice sarpa sarar.
Kimseye güveni kalmayan Sdyney , Tom' a güvenebilecek mi?
Tom'un geçmişi peşini bırakabilecek mı? Sdyney ve Tom'u nasıl suprizler bekliyor?
Hepsini öğrenmek için bence kitabı kesinlikle okumalısınız .
Ters köşelerin kraliçesi Freida bacım sağolsun yine katili ben bulamadım