2026 9. kitabı
RİP AKINTI: HAYAT YAZAR: MURAT İSFAN KORKMAZ YAYINEVİ : BENGİSU YAYINLARI SAYFA SAYISI : 263 PUANIM : 10 /9 Merhabalar.... Bugün #ripakıntıhayat kitabı ile geldim. Yazarın kalemi ile tanıştığım ilk kitap oldu ve çok beğendim, resmen bir sinema tadında okuma oldu benim için. Kitaptaki her karakterin çok farklı yaşam hayatlarına şahit oluyoruz. Gelelim kitabın konusuna ; Yolculuğa Mirza'nın akıl hastanesinde, hiç bir şey hatırlamaz ve her yeri yara bere İçerisinde olduğu bir şekilde başlarız hikayemize. SMA hastası olan kızının tedavisi için herşeyi yapacak olan Mirza'nın karşısına çıkan bir iş adamı tüm hayatını değiştirir. Mirza'ya yüklü bir miktar ödeme yapar ve kızının tüm tedavi masraflarını karşılayacağını söyler. Bu süreçte iş adamının kendi oğluna ulaşamadığını örgüt tarafından götürüldüğünü öğrenir. Adamın kendi kızı için yaptığı iyiliğe karşılık olarak iş adamının oğlunu bulmak için karşı tarafa militan olarak geçmenin yollarını arar. Bunun tek yolu olarak ise üvey kardeşi Yemliha'ya ulaşmak olduğunu çok iyi bildiği için ona ulaşmaya çalışır. İşte herşey bu süreçten sonra asla tahmin edemeyeceğini bir şekilde ilerlemeye başlar. Peki sizce Mirza'yı neler bekliyor? Mirza'nın kızı iyileşecek mi? Bu iş adamının asıl amacı nedir?
Rip Akıntı: HayatMurat İsfan Korkmaz · Bengisu Yayınları · 2025120 okunma