Her Kadının Hayali Aşık Erkeklerden Oluşan Bir Kitap Klübü!!!
2026 43. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2026 00:00
Bir kadının yazdığı bir erkek karakter nasıl olursa erkeğimiz aynen öyle. Gavin hataları olan, evliliği sekteye uğramış bir hokey oyuncusu. Thea ise evliliği için çoğu şeyden vazgeçmiş biraz da yaralı bir kadın. Öncelikle kavganın patlak verdiği konu biraz müstehcen o yüzden detaya girmeyeceğim lakin bağlandığı nokta güzeldi. Gavin'in eşini kurtarmak için her şeye hazır olması, arkadaşlarının çoğunun daha önce benzer yollardan geçip buna bir çözüm olarak bir kitap kulübü kurmaları ve oğlumuzu da külübe davet etmeleri iyice ilginç kılıyor. İlk kuralı "Kitap klübünden kimseye bahsetme," olan bir klüpte kendini bulan Gavin kendini Thea'ya affettirmeye çalışırken okuduğu kitaplardan destek alıyor. Thea babasının sayısız kezinci evliliğine davetiye almışken kendi çocuklarının benzer bir hayatı yaşamaması için evliliği devam ettirmemeye kararlı olsa bile olayların akışı istediği gibi gidecek mi orası muamma. Öncelikle ben çoğu yan karaktere de bayıldım. Sadece Thea ve Gavin'den ibaret değildi kitap ki yazarın diğer kitapları da bu yan karakterlerle ilgili diye biliyorum. Özellikle Liv o kadar benim kafadan ki. Mack ve Liv çifti daha çok ilgimi çekiyor yalan söyleyemeyeceğim. Tatlı, hızlıca okunacak, rsden çıkartacak, kitap içerisinde kitap barındıran ve asla gerçek olamayacak erkekleri barındıran bir kitap arıyorsanız doğru yerdesiniz!
Âşık Erkekler Kitap KulübüLyssa Kay Adams · Nemesis Kitap · 2021986 okunma