Taş Kağıt Makas
2026 9. kitabı
Okunma: 03 Nisan 2026 01:16
Yazarın okuduğum diğer kitabından, Ne Yaptığını Biliyorum, daha güzel olduğunu düşündüğüm bir kitap oldu. Yine akıcı ve okuyucuyu sıkmayan bir kurguydu. Hikaye bir noktada durağanlaşıyor veya kendini tekrar ediyor gibi görünse de aslında bu, yazarın sizi büyük sona hazırlamak için kurduğu bir yanıltma. Son sayfalara yaklaştıkça zihninizde kurduğunuz tüm senaryoların birer birer yıkıldığını ve gerçeklerin tahmin ettiğinizden çok daha farklı olduğunu idrak ediyorsunuz. 'İşte şimdi ters köşe oldum' dediğiniz anda bir sonraki sayfada bambaşka bir şokla karşılaşıyorsunuz. Olayların varacağı noktayı önceden kestirmek neredeyse imkânsız. Kısaca konusundan bahsetmem gerekirse: Evlilikleri sallantıda olan bir çift, bir çekiliş sonucunda hafta sonu tatili kazanıyor. Ancak İskoçya’nın ıssız bölgesinde, kar fırtınası nedeniyle mahsur kaldıkları şapel, yıllardır birikmiş olan karanlık sırların gün yüzüne çıkmasına neden oluyor. Bu türde kitapları seviyorsanız veya başlamak isteyenler arasındaysanız severek okuyacağınızı düşünüyorum, olayların varacağı noktayı görmek için kısa sürede okuyabileceğiniz bir kitap olacaktır. Alice Feeney Taş Kâğıt Makas
Taş Kâğıt MakasAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20238,2bin okunma