Andromedalı
2026 47. kitabı
Andromeda sadece bir galaksi adı değil; uyanmayı bekleyen genetik mirasımızın anahtarı Her şey, ana karakterimiz  Duru’nun zihninde beliren açıklanamaz vizyonlarla başlıyor. Duru, sıradan hayatına devam ederken bir anda kendini mistik ve bilimsel sınırların tam ortasında buluyor. Bu görülerin sadece bir hayal olmadığı, aslında evrenden gelen somut mesajlar olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Duru karşısına çıkan gizemli bir adamın kaşlarının arasına dokunmasıyla bambaşka bir enerjiyle doluyor. Bu an, hikayenin kırılma noktası; artık geri dönüşü olmayan bir uyanış süreci başlıyor. Kitap, sadece bir uzaylı hikayesi değil; insanlığın kökenine, tarihine ve dünya dışı yaşamın bu tarihi nasıl şekillendirdiğine dair sarsıcı gerçekleri bir bir ortaya döküyor. Duru’nun bu yeni gerçekliği keşfetme süreci; felaketler, astral seyahatler ve bilinmezliklerle dolu bir kovalamacaya dönüşüyor. Kurgu o kadar hızlı akıyor ki, okuyucu kendini bir anda Andromeda’nın kapılarında buluyor. Duru, zihnindeki parçaları birleştirirken aslında tüm insanlığın kaderini etkileyecek bir sırrın taşıyıcısı olduğunu fark ediyor. Kitap, "Evrende yalnız mıyız?" sorusuna sadece bir cevap vermekle kalmıyor, okuyucunun kendi varlığını sorgulamasını sağlayarak bitiyor.  Kısacası: Eğer astral seyahat, dünya dışı yaşam ve yüksek tempolu gizem seviyorsanız, bu kitap sizi ilk sayfadan içine çekecek.
AndromedalıNora Gülüm Erdinç · Aya Yayınevi · 202369 okunma