Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 06 Nisan 2026 01:05 Kitap akıcı dildedir. Ben beğendim. Ve Bazı yerlerde kederlendim ve tiksindim. Neden tiksindim? Şu "barbarca" katletme biçimlerinden. Ermenilerin yaptığı katliam gerçekten de çok kötü. Kitap Ermeni düşmanlığı için yazılmamış objektiv bir dile sahip bir kitaptır. Elbet her halkın kötülükleri de vardır iyi olanları da vardır. Ama gerçekten bu katliamlar sıradan değil. Çok barbarca.
Buradan bir asıl mesele ortaya çıkmaktadır. Çocuk yaştan eğitimin sana yanlış ve yalan şeyler öğretirse beynin o yönde yıkanmış oluyor. Aynısı bu katliamı yapmış ermeniler içindir.
Çocuk yaştan alırlar "din ruhbanları" tarafından "Türkler sizin düşmanınızdır" ve büyük ermenistan hayalleri ile eğitiyorlar sonda birer Türk düşmanı olarak ortaya çıkıyorlar.
Bunlara maruz kalmamış ermenilerde elbet çok çok azınlık olsa da çoğunluk olarak maalesef beyinleri Türklere karşı yıkanmış ve göründüğü kadarıyla Osmanlıya devamlı ihanet eden hep nankörlük yapan birer ırk olmuşlar.