2026 3. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2026 16:05
Pozitif gücün büyüsü uzun zamandır merak ettiğim ve büyük bir keyifle okuduğum kişisel gelişim kitabıdır. Genel olarak sevginin gücünü, affetmenin gücünü ele alan bir kitap. Sevgi iyileştirir derler fakat ilk defa bu kitapta bunun mecazen değil hakikaten bu kadar güçlü ve iyileştirici olduğunu gördüm. Okurken sanırım sevmeyi yeniden öğrendim. Sevmenin karşı tarafı değil beni iyileştirbileceğini ve beni mutlu edebileceğini anladım. Kitapta çokça affetmenin önemi de vurgulanmış. Bu kitabı okumasam affetmenin bu kadar güçlü, bu kadar pozitif ve bu kadar iyileştirici olacağını hiçbir zaman anlayamazdım sanırım. Affetmemek karşı tarafı cezalandırmak değil aslında kendimizi cezalandırmakmış. Kitapta sevgi ve affetmek dışında pozitif olumlamanın, meditasyonun, sağlıklı beslenmenin önemini de fazlasıyla vurgulamış yazar. Ufak bir eleştiri yapacak olursam da bazı paragraflar ve bazı konular fazla tekrarlanmış geldi bana ama onun dışında akıcı, iyi hissettiren, bakış açınızı değiştiren, yönlendirici bir kitap. Kendimi kötü hissettiğim, negatif düşüncelerle boğulduğum zamanlarda elimin gidebileceği bir kitap. Sürekli negatif düşünen, bardağın hep boş tarafını gören, bakış açısını değiştirmek ve kendini iyi hissetmek isteyen herkese hiç düşünmeden önerebileceğim bir kitap. Keyifli okumalar diliyorum :)
Pozitif Gücün BüyüsüLouise L. Hay · Koridor Yayıncılık · 2008805 okunma