İçinizde Ankara Congresium Kitap Fuarı’na gidip fiyatlardan haberdar olan var mı acaba?
Hainin Mührü 1
Hainin Mührü 1
ve
Hainin Mührü 2
Hainin Mührü 2
’den özellikle 🙏🙏 fiyatlar internette daha mı uygun yoksa fuardan almak mantıklı mı?
1.879 Gösterim
Henüz gitmedim bu hafta gideceğim ama genel olarak BKM ve kitap sepeti gibi yerlerle yakın oluyor fiyatları trendyol ve hepsiburada gibi yerlere göre epey ucuz oluyor
Evet ben de tam emin olamadığım için sormak istemistim, kutulu set bkmde 600’ken fuarda 640’mış
4 yanıtı göster
ben gittim gerçekten güzeldi fiyatlar makul ve indirim yapıyorlar. Çoğu bükçeye uygun olduğunu düşünüyorum manga tarzı değil ilginizi çekermi fikrim yok ama çoğu romanın Japon kültürüne uyarlanıp satıldığını gördüm 100 tl gibi bir fiyatı varı ayrıca da norml romanların çok güzel ciltli hallerini gördüm bilindik kitaplardı. Bilginize
Önceki 5 yanıtı göster
Elif
Elif
iyi akşamlar tekrardan teşekkür ederim 🙏
Her fuarı bilmem ama benim gittiklerim genelde daha pahalı internet daha uygundu tabii birkaç kitap hariç. Bazıları indirim kampanya oluyor oralardan özellikle alınabilir
Önceki 6 yanıtı göster
mahpâre
mahpâre
ben o gezme kültürünü seviyorum sanırım bir şey almasam dahi
1 yanıtı göster
Sorduğun kitaplar özelinde bilmiyorum ama fiyatlar genel olarak uygun.
Acının Tarihi
Acının Tarihi
Zoraki Bağlar
Zoraki Bağlar
ve
İnançkıran
İnançkıran
kitaplarını aldım, İnternet satış fiyatlarının altında 🌸
Olimposta indirim varsa çok iyi olur 😭 Tanrıkatili’ni 75 liraya metro kitap fuarından almış sonra tamamlayamamıştım 🫂🫂 çok teşekkür ederiim
Hangi gün gideceksin ben 9 nisanda gidecem?
Bir tık daha ucuz. Bu kitapları görmedim dün, yalnız genel olarak %10-%20 fiyatlar daha uygun sitelere göre.
Anladım, çok teşekkür ederim cevabınız için. 🙏