Selamun aleyküm arkadaşlar. Migren için bir öneriniz var mı? 'Denedim ve onayladım' diyebileceğiniz bir yöntem ya da başka bir şey... Gerçekten mahvoldum; insanın tüm yaşama hevesini mahvediyor bu illet.
··1 alıntı·
1.664 Gösterim
Migreni hissettiğim anda karanlık ve sessiz bir ortam bulabilme şansım varsa oraya geçiyorum ve yukarı bakıyorum. Benim migrenimi özellikle ses ve ışık tetiklediği için tamamen geçirmese de hafifletiyor. Tamamen geçiren tek yöntem de serum almak olarak tecrübeledim ben yalnızca maalesef başka türlü geçmiyor.
Beyaz zambak
Aynen ilaç dışında halen etki edeni görmedim Rabb'im sifa versin
Günlük hayatında agrı kesici tüketimine bağlı olarak değişen bir yöntem var aslında, ben zorunlu olmadıkça agrı kesici kullanmam hatta en şiddetli ağrımda parol iyi gelir. Eğer sık ağrı kesici kullanmıyor isen buz kalıbını bir peçete vb. gibi bir şeye sararak ensene koymayı tavsiye edebilirim. Bu bende işe yarıyor. Ve gerçekten günü mahvediyor.
Emine ATEŞ amin size de
ağrı kesici içmeden önce sessiz bir odaya girip ışıkları kapat ve kaşlarına minik mandal tokalardan takıp sadece yukarı bak, ben böyle yapıyorum ve şakaklarımı ovuşturuyorum bir süre sonra geçiyor, geçmezse aşırı şiddetli olduğu için mecburen ağrı kesici veya serum yiyorum
Bu kaşa toka tutmayı gördüm bunu deneyeceğim İnşaAllah Geçmiş olsun🌺
Ben başınıza bebek sülük yapmanızı öneririm kesinlikle denendi ve onaylandı, benimde migren ataklarım çok kötüydü sonra sülük yaptırdım alnıma ve başımın kenarlarına ondan sonra da Allah'ın izniyle geçti migren ağrım olmuyor çok arada belli başlı sebeplerden dolayı başım ağrır oda çok normal ama eğer tiksinmezseniz bi araştırıp yapmanızı kesinlikle öneririm:)😊Geçmişş olsun
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun 🌺 Bi araştırayım ama ben korkarım ya 🤭
Ağrının geldiğini hissettiğin an arvelesle müdehale etmetsen yapacak hiçbir şey kalmıyor. Ne buz ne nane yağı. Acile gidip serum yersen 5 dakikada yeniden doğmuş gibi oluyosun. Başka etkili bi çözümü olan varsa bana da söylesin lütfen.
Beyaz zambak
Ali teşekkürler, sizede geçmiş olsun Hacamat çok övülüyor belki yapan vardır diye sordum