2026 13. kitabı
Merhaba kitap severler; Zamanın Melodisi kitabının devam kitabı olan "Zamanın Dehlisi" romanı ile geldim. Bu eserde gizlenen her şey ortaya dökülüyor. Antlaşma aslında kiminle yapıldı. Detayları bir bütün olarak konuya sırayla işlendi. Kısaca hatırlatmam gerekirse zamanla yapılan anlaşmaların sonuçlarını yaşayan karakterlerin hikâyesini anlayor. Nisan, yaşadığı acılar ve kayıplar nedeniyle intikam duygusuyla hareket eden bir karakterdir. Ayakta kalabilmek için giderek daha sert ve karanlık birine dönüşmeyi göze alır. Sina ise umutlarını kaybetmiş olsa da sözlere ve bağlara tutunmaya çalışan, daha duygusal bir çizgide ilerlemeye gayret eder. Zamanla yapılan anlaşmalar tamamlanmış ve karakterler, geçmişte yaptıkları seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. İntikam, kayıp ve vedalar ön plandadır Zaman kavramı geri alınamaz şekilde ilerler Karakterler, geri dönüşü olmayan sonuçlarla karşılaşır. Sonlara doğru olaylar, geldikleri zamana yaklaşmalarıyla kritik bir noktaya ulaşır. Böylece roman; planlar, yüzleşmeler, fedakârlıklar ve mucizeler arasında ilerleyen dramatik bir finalle doğru tamamlanır. Fazla spoi vermemeye özen gösterdim.Yeni karakterler de eklenince hikaye daha anlaşılır bir dille akıcı bir şekilde okunuyor. Zamanın Melodisi Zamanın Dehlisi @rumeysa.pmn @kaktusyayinevi Halime #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku #fyp reklam deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2026 Okuma Raporları
Zamanın DehliziRumeysa Peşman · Kaktüs Sanat Yayınları · 202510 okunma