Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 07 Nisan 2026 17:14 Kitabın düzenlemesiyle ilgili bir iki yazım yanlışını görmezden gelirsek çevirisi son derece anlaşılır ve okuması akıcı bir kitaptı. İçerik olarak; Y@hudilerin şeytana eş olan zalimliklerinin altında yatan sebepleri kavrama yolunda hayli detaylı ve yardımcı bir eser. İçerisinde Kur'an'dan ve Tevrat'tan örnek gösterilen ayetlerle birlikte Kur'an'ın dosdoğru olduğuna bir kere daha şahit olmamak neredeyse imkansız.
Y@hudiler yüzlerce yıl önce hem kendilerine gönderilen kitabı kendi taleplerine göre tahrif ediyor, onun yanında kutsal kitap adı altında başka kitaplar ele alıyor ve bu kitaplarla birlikte hahamlarının hükümlerine sıkı sıkıya bağlı kalıyorlar. Doğruluktan tamamen saptırılmış bir kitap ve zalimlik güzellemesi yapan din adamlarının emirlerini hak olarak bilip, buna göre hareket etmekten çekinmezlerken biz Allah'ın ayetlerinde koruyacağını söylediği Kur'an ve onun birbiriyle çelişmeyen hükümlerine uymakta neden bu kadar istikrarlı ve inançlı değiliz? Kitabın başından sonuna kendime en çok sorduğum soru buydu. Bugün sorulan pek çok soruya verilecek cevapların hepsi tamamen bu sorudan geçiyor diye düşünüyorum.